seda et

et siis vanast peast hakkan harjumusi muutma, peaaegu kõige elementaarsemat ümber harjutama. näis, kuidas õnnestub. igatahes on nüüd plaanis korrapärane eluviis - lootuses, et seegi on magus ja hea. :) enne keskiga võiks ju magamaminekuaja selgeks saada. :)

aga üldiselt tundub sedamoodi, et lahtipakkimine ja niisama koristamine kujuneb sujuvalt hoopiski sissepakkimiseks ja kolimise ettevalmistusteks.
mde, viimase 7 aasta jooksul olen kolinud keskmiselt kord aastas. aga nüüd see kesetsuvine, keskaastat kolimine ajab keskmise kõik sassi.

kõige kurvem on see, et toalilli ei saa kaasa võtta. maha jäävad mu akanapealsed aiad - roosiaed, köögiviljaaed (mde, mõisnikulauk - või oli see hoopis karulauk - läheb kohe-kohe õitsema).
orhideedest rääkimata. neid pigem pildistan.

gdp.
järgmisel reedel tulevad praegused mt-d ja euroopa personaliboss koos ühe alluvaga eestisse. training weekend. aga! minul vaja teha ettekanne! majandus, investeerimine, turud, numbrid. brr, tundub kahtlane. ilmselt see siiski on huvitav...

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
nu aiad saab ju hoiule anda..

aga tead, seal hollandimaal on niiiiii suur ja hea köögiviljavalik poodides, et sellest võib pärast palju rohkem puudust tundma hakata :)
Anonüümne ütles …
Jaa! Lonneke rääkis, et seal on häääästi palju erinevat värkset köögivilja müügil. Lahe! :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt