maasikafestival

laupäev, tore päev,
kauaks-kauaks meelde jääb
  • kl 15.00 käisin MT-de casestudy lõppfaasi - presentatsiooni vaatamas. Lahe. :) Ei ole just palju MT-sid, kes enne programmi algust ära näevad, mis neid ees ootab. Tegelikult neid ei ole peale minu üldse! Ja hea meel on tõdeda, et vähemalt 1 asja teen mina teiste ees rääkides paremini.. :) Kontakt auditooriumiga on tähtsam, kui enda selja taha ekraani piidlemine, justkui kahtleks, ega vahepeal mõni slaid jalga ei lase. Jajaa, palju muud on siiski veel õppida.
  • peale presentatsiooni läksin Ülemiste parklasse.. maasikafestival ju. Lihtsalt üks telk oli püsti - festival?! - kus kaubitseti soolakurgi, herneste, mummudest kaelakeede ja maasika-vaarika-murelitega. Aga. Suuuuur karp mureleid ja mustikasmuuti jäätisega on väga hea. Eriti kui sattud seda nautima Indigolaste saatel. :) Ja õhupalliloomi (ja -mõõku) meisterdav kloun sulle kogunisti silma teeb. :D (Varsti panen paar pilti ka üles.)


  • Õhtuks Õllesummerile. Ootamatu käik, aga praegu leian, et oleks võinud varem ja rohkem tähelepanu pöörata programmile. Jajaa! Peale meeletu rahvasumma, sabade ja benjii-hüpete on seal ka väga lahedat muusikat!!! Millest suuremast osast ma siiski ilma jäin, sest arvasin, et Õllesummer ja mina - ei passi mette! Anonäedsasis.
  • Pühapäeval sain Heliga kokku, ta on Austraaliast tagasi. :) Tore oli näha, lahe oli lobiseda. Ja Tallinna pääl turistina pilta teha. :) Seda viimast küll suht vähe, sest ilmnes, et ühed punased kingad ootasid mind ostma. Ootamatult. Klassikalised sellised. Kontsaga ja puha nahast. Mustade viikaritega väääga šeff! ;)


Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
õllesummer?!
/minestab/ :P
MUHEDIK ütles …
ÕLLESUMMER ?????
usssskumatu!!!!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt