tsitaate

charlie/willie wonka and the chocolate factory ;)
"parim koht nende kommide söömiseks on siin nurga peal. siin on nad veel soojad."
on ikka elu, ah!? .... liin pakib 125 pakki minutis.

nagu öeldud, siis skulptuurikultuur. firmade vastuvõtulaual kindlasti mingi moodustis. näiteks tellitav mutrivõti, millele tiivad külge tinutatud. :)

"hollandlased on seatribe/ merehõim. sest 53% hollandist on mere käest võidetud maa." arutelu autos.

"ummikus ei ole sa vähemalt üksinda. ja sa ei kannata üksinda. sest jagatud mure on pool muret." aga et siis nagu... mida rohkem on ummikus inimesi, seda väiksem on mure? :D
mulle meeldib loogika.

maakaart ja naiste mõtlemine.
põhi on üleval ja lõuna on all. justkui lebaks selili, väljasirutatult maakeral - jalad lõunas soojas. päike tõuseb üle su vasaku käe sõrmeotste, käib kaare su kohal ja maandub paremasse peopessa. ja kõik on selge. läti on allpool. ja poola ka. rääkimata kõigest muust maailmast, millest enamik on seal... all. no ja skandinaavia on su paremal käel. saksamaa, holland, belgia, prantsusmaa.. kõik see jääb paremale, aga natuke allapoole. aga kui nüüd... ühtäkki... sa ei lesi enam lõuna-eesti kuplite süles, vaid ühes kandilises-ruudulises linnas? siis ida-holland (misasi seee veel on, holland on ju juba läänes!), ja saksamaa ka!!! jääb vasakule käele. kuidas see võimalik on?
justkui päike teeks kaare su pea, mitte südame kohal.

***
ps. konditsioneerid sakivad sajaga. aga väike fervex seespidiselt, capsicam turjale ja miski ravimtaimemögin (haiseb nagu vietnami salv) põskkoobastele ja mandlitele peaks ehk hommikuks mu jälle mittevalutavaks tegema. siis saab minna ja mõne "puhuri" ava kinni teipida. :) muig, nagunii tuntakse pidevalt huvi, et kuidas siis nii - ise tulen põhjast, aga külm on mul, mitte neil.

***
pps. ükspäev ma kirjutan ka, mis mu päevi - mu tööpäevi - täidab (muuhulgas sedagi, misasjad on surcharge'id nagu BAF, CAF, ISPS jms), mida tähendab MT ja mis asju ma siin üldse ajan.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Oh, kui saaks kasvõi selle poole minuti töö omale. Kui hästi mõelda, siis võiks vist ka veerand minutiga leppida:)
Aga need võrdlused ja arutelu maakardi ja päikesekäikude kohta on küll väga armsad, annab ikka niisuguse asja peale tulla (kuidas see pöial püsti emotikoni märk ongi?). Väääga nutikas, hmmm!
elfriide tramm ütles …
:DDD

***
keera kinni see kont! tegelt loogiliselt mõeldes peaks saama temepartuuri ka regullida - et kont väiksema võimsuse peale + temp soojemaks.
mde, mõtsi võid ka pähe panna. ja noh, rätikud ju ka... hollandis ollakse vist parandžaa suhtes üsna sallivad :)

***
sellesse jadasse sobib veel paar lühendit: FKKK ja BRRR ntx :P
MUHEDIK ütles …
No misasi on mõts, kas aitab kuidagi mõtiskleda millegi üle:D, kannaks isegi, kui sest abi oleks
mrt ütles …
najah, kui saaks, siis keeraks. aga see mingi ülemajasüsteem. pole minu näppida. aga! saavutasin selle, et auk pea kohal oli kinni teibitud ja lubati ka, et reguleeritakse puhumise suunda v tugevust vms. eks näis.
mrt ütles …
ja nagunii istun töö juures kogu aeg sall ümber kaela ja turja.. ja vahel veel jakk lisaks. aga kapuutsiga päris ju tööl ei käi. :D

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt