nonii

nüüd olen siis ametlikult spordiklubi liige. kiipkaart ja puha. :)

mul on tõsiselt hea meel, et oma hollandi keele tunnist täna "poppi tegin" ja selle asemel hoopis trenni läksin. no oli kohe selline tunne, et tahaks end tühjaks ja toonusesse rahmeldada ning üsna-üsna proovile panna! tänu kellakeeramisele ja aasta kõige laisemale nädalavahetusele oli energiat nii palju, et suisa patt oleks olnud seda õhtut toolil tukkudes ja papagoina mikrisse pobisedes veeta! homme lähen ja pobisen. mhmh, siis, kui täna need kodused harjutused ka ikka ära teen. ;) nagu näha, siis olen nagu koolilaps muiste.

mde, jalgrattaga sõites saab ka kaaslasel käest kinni hoida!!! täna nägin, kuidas noored "jalutasid".

tegelikult oli üldse lahe päev - lõuna ajal sõin kodust kaasa võetud riisi-kanapajaroa kärmelt köögis ära ja siis läksin tegin pooletunnise jalutuskäigu seal kena küla vahel. ei ole midagi öelda, päikesepaistes oli ilus - lehed langesid ja hobused lehkasid. :P (sorry, see alliteratsioon oli lihtsalt vastupandamatu) aga tõde on, et kui kõndisin metsa vahel mööda kitsukest rada, kummalgi pool kaks rohelist kisselli meenutava veega kraavi, siis enne eemalt paistva lageda väljani jõudmist tundsin hobuselõhna. ise mõtlesin, et päris hallukad juba kallal. aga ei! see lage väli oli hobusekoppel, kus 4 musta hobust heina sõid. :) nii et täitsa õige lugu. aga eriti tore oli see, et sain kahele kutsile, kes ka sealkandis jalutasid, pai teha. (üks oli pisike, aga väga macho west highland white terrier, ja teine oli keegi bokseri näoga elukas, meenutas amstaffi, aga polnud.)

igati kordaläinud päev, ma ütleks. :)


Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
:))))

see bokseri moodi elukas vaatab läbi ekraanigi nii sügavalt silma, et oi-oi-oi :)
elfriide tramm ütles …
ja miks obeseid piltidel pole?!?!
mrt ütles …
sest põlnd ju fotokat kaasas ja need, mis siin on, on netist pätsatud.
MUHEDIK ütles …
Ja igasugu popitamine on paha-paha:(
MUHEDIK ütles …
ja siis veel tuli mõte, et äkki valmistud selleks vabatahtlikuks koerajalutajaks:) a vanadus on veel kaugel, nii,et rahmelda aga

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt