I'm a genious, a happy one :)

Siiruviirulist sõbrapäeva!

(link)

Leidsin käigupealt mooduse, kuidas puding pudinguvormist ühes tükis ja aimatava vormiga kätte saada. :) Tuleb lihtsalt korgitseriga pudingutopsi põhja alla auk teha! Et voila - tudisev dessert libiseb sujuvalt taldrikule ilma igasuguste urgitsemiste, lusikaga sorkimiste, topsipeksmiste ja muude ülearust rähklemist nõudvate manöövriteta. :)

Peale selle õnnestus mul umbes sama sujuvalt endale puhkus küsida, õhtu jooksul muu vestluse käigus sihtkoht ära otsustada ja keset ööd mööda kolme saiti ringi seigeldes piletid bookida. See viimane ei edenenud küll päris ilma kändudeta, sest ilmselgelt kadusid need piletid nagu soojad saiad - alguses jäin paarist variandist ilma, kuniks lõpuks märkasin ka Air Portugali enda lehelt vaadata ja sain u €50 võrra soodsama variandi. :)

No ja nii ma siis suundungi.. oma sünnipäevahommikul 10 päevaks Madeirale. Vahemaandumisega Lissabonis, kus mul on pisut aega ka linna peal ringi uidata - see on nagu kirss tordi peal! Mmuide - samal päeval algab Madeiral aasta suurim karneval. Could it get any better? ah:)
Turismiinfo
valge paabulind

Kaamera

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt