Kiire-kiire-väss

2 päeva veel ja siis...!!!
Mida teha paari tunniga Lissabonis :)

Aga kuskilt tuleb leida aega end enne lendu välja magada, aga missa magad või oled, kui kell 4 tuleb check ini sabas seista. Kuigi, kui ma selle peale nüüd vähekegi mõtlema hakkan, teeb see mind ainult rõõmsaks. Ise ju "arranžeerisin" endale selle vara-varahommikuse lennu, et saaks sünnipäeva hommikukohvi juua Lissabonis, ja siis ringi jalutada.

Lissabon.. on minu jaoks... Euroopa lääne- ja lõunapoolseim äär. Vastu ookeani, vastu vabadust, vastu päikest, siiski osake vanast (heast) Euroopast. See kunagine käik ühe Kesk-Norra saare peale Hitra külje all avas mu silmad... näha ühe kontinendi äärt. Kui ühel pool on maa ja teisel pool vesi. Kui paremal on vana-vana, kurruline ja kaljune maa, mis ulatub katkematult välja... Tõusva Päikese Maani, ja vasakul... ääretu vesi. Ning need kortsus kaljud kerkivad kõrgusse just sama palju kui nad kukuvad sügavikku, mida sa isegi ei näe. Sügavikku, mida vaid aimamisi kujutleda võid, sest seda varjab voogav vesi. Sina ise oled aga pisikeses paadis, kus külg ees kakerdavad ringi kurjalt jõllitavad krabid; aga meri hingab - rahu-rahulikult - ja üle selle sirab vikerkaar.

Kohver on suuresti pakkimata. Tööasjade kokkutõmbamine siiski edeneb - viimased hinnapakkumised tehtud, viimased puuduolevad hinnad süsteemi/lepingusse pandud, viimased vaidlustatud arved on peaaegu lahendatud... vaid mõned on veel jäänud. Aga järjekorras ootavad veel MT-aruanded (kulud, tegevus, koolitused) ja paar online-koolitust, siis veel olulised dokumendid serverisse ühiskausta panna ja... Ja nagu ongi kõik?!

Külmaks on läinud. Hommikul sadas.. euh.. kas selle asja nimi on jäide, kui taevast hõljub alla kuivi lumekribalaid? Et laiade õrnade räitsakate aeglusel kattub maa miniatuursete raheteradega.

Magada tahaks. Jälle sain voodisse peale südaööd, ärkasin kell 8, ja 8.50 olin juba kontoris. Kodust väljasaamisele kulus vähem kui pool tundi (uskumatu!!!), tööle jõudmiseks teist sama palju. Näh, suurlinn või asi. :) :) :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt