Suvelõpu aimdus

Kahtlane, hommikuti on kõik kohad lapsukesi täis - korralikult riides ja kotid kaenlas. Nagu käiksid koolis või miskit. Väga kahtlane! Et nagu sügis hakkaks kätte jõudma või miskit... Ometigi kisuvad puud kollaseks hoopis kuivusest ja alles hiljuti läks isegi minusuguse külmavarese jaoks nii soojaks, et hommikuti kannatab ilma jaki või sallita välja minna. Nagu juuni oleks. A lapsukesed lähevad juba kooli?! A selle külmavaresenduse osas olen sutsu imelik jah, sest alles sel pühapäeval näitas kraadiklaas õhtul kella 6 paiku - siis kui juba jahedam oli - 28 kraadi! No aga see oli ka päev, mis sai veedetud rannas pikalt peesitades ja meres ujudes. Väga mõnus!!!

Rääkides heast.
Veetsin täna päikeseloojangu paiku ütlemata õnneliku pooltunni täis piinlikke lennuharjutusi. Oma värsketel rulluiskudel! Hoolimata koperdamistest, laternapostide abil pidurdamistest, ootamatusest huilgamisest ja kiirelt märjaks tõmbunud seljast kogesin ka selle lühikese ringi rallimise (loe: vaikselt veeremise) ajal, et rullitamine on lahe, lausa superlahe! Aitäh, E, rulluiskude eest!

PS. Täna on udulilla päev - tööl oli vähemalt 6 inimesel 30st seljas violetset karva pluus.

PPS. Unustasin varem kirjutada - Ikea müüb "sülti". Ja asja, mille paki peale on kirjutatud äppelkaka. Ämh! Kas ta just selline välja näeb, ei tea, aga kirjutati sama moodi.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Meil on päikese loojudes ainult 13 sooja ja pole ka viga:) Mitu päeva on meile küll ilusat ilma pakutud, päikeselist ja mõnusat. Ja siis veel valmis ja lõhnavad ploomid, pirnid õunad ja herilased:)

Kas Sa tõukerattani pole veel jõudnud:D Kah ilmatuma vinge asi:)


Aga mis nende ikea siltide varjus end peidab?
mrt ütles …
:D hehhee. See on hea idee, tõukekas!
elfriide tramm ütles …
wtf?!

rulluisud?

õkk... on kaks asja, millesse ma suhtun kontekstis oma vanade kontidega veidi umbusklikult - rulluisud ja lumelaud. aga seda enam imetlen neid, kes seda naudivad

:D

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt