sügis kah

arumaisaa, eelmine nädal oli jälekülm - nii nii külm, et isegi talvejakiga õhtul poodi minnes kahjatsesin, et kindad koju jäid - sel nädalal aga leitsak selline, et mine või bikiinidega tööle. aga lehed langevad, ja vahel on puudega kütmise lõhna tunda. maasikahooaeg on vist otsakorral, poodi jõuab neid igatahes palju vähem.

ja uni on talveune suurune. üleeile magasin 12 tundi jutti, ja jäin ikka 20 minutit tööle hiljaks.

ahjah, ostsin udupeene kaalu, mis lisaks kaalunumbrile näitab ka kehamassiindeksit, rasvaprotsenti, lihasmassi ja veehulka, ning takkatipuks räägib juttu kah. no et korrigeeri toitumist või joo rohkem vedelikku. midagi sinnakanti.

PS. rulluisutamine on jätkuvalt lahe! ja tuleb juba sujuvamalt välja ka. koos pidurdamistega muide. viimasel ristmikul autole teed andes käpakse kerge mahapanek on muidugi tühiasi, sest auto andis kaastundest hoopis mulle teed. najah, muidu on ju kena vastastikku viisakas olla, aga upakilt püsti ja seejärel hoo sisse saamine võinuks vähe kiiremini käia. a no või sa siis kurta saad - areng on siiski märkimisväärne olnud, kõiki poste enam ei kallistagi.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
:DDD postide asemel võiks jah ju muu objekt olla:)

Ja magada on ka lahe:)

A mis see massin siis soovitas? Rohkem sokulaati? Ma muu masinaga küll ei lepiks:)
elfriide tramm ütles …
kas sul ikka peopesa-randme- ja põlvekaitsmed on?

-kanaemaste-
elfriide tramm ütles …
tegelt -tervemõistuste-

:)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt