küsige, ja teile antakse

pühapäeval astus korteriomanik läbi, uuris, kuidas elu-olu on, ja kas kõik on ok. kõik oli ok. aga mainisin, et tegelikult tahaks oma senise kahe eraldi madratsi asemele ühte laia. ja õhtuks oli uus madrats olemas! nüüd siis harjutan, kuidas on magada keset voodit, ilma kuhugi vajumata. ei kurda. :)

nädala alguses oli e. siin, ja nagu ka aasta tagasi, tõi ta seegi kord vihma kaasa. ainult et erasmuse silda me enam vallutada (loe: ületada) ei üritanud. täna, peale ta äralendu, tuli aga taas päike välja. aga muidu oli täitsa tore. näiteks näha, kuidas siinsete töökaaslaste kõrvad eesti keelt kuuldes üsna pikaks venisid. ja näiteks õhtusöök mehhiko restoranis oli ka lahe, ja see, et pärast olin sunnitud koju jalutama (metroo oli just lõpetanud), oli ainult õiglane.

muidu? on sügis. puud kolletavad (pruunistuvad oleks küll õigem öelda) ja õhtuti on vastikult külm ja niiske. pimedaks läheb kah varakult - 7-8 ajal. puhata tahaks. ja mängida. palmi all.

aga täna ostsin endale 20 oranžikaskollast roosi.

ahjah, pühapäeval käisin kohas nimega soesterduinen. kohas, kus keset männimetsa on liivaluited. sooja oli 19 kraadi ringis, ja ma olekski võinud jääda paljajalu valgel liival jalutama.


Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Siinmail pressib ka sügis hoolega peale. Kogu aeg sajab ja puhub vastikult külm tuul. Enamus puid on siiski veel rohelised, vaid vahtrad värvuvad.
Anonüümne ütles …
muide, eestis on ka vähemalt 1 koht (kuigi vist on rohkem), kus keset männimetsa on liivaluited. ja üks selline koht on keset laia sood - soosaarel.

trjumm

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt