Antwerpenis sajab vihma, nagu ikka

Aga muidu oli väga tore - Epp tegi pilti, Viivika vehkis ringi ja Mrt mängis Marie Antoinette'i.

Jahh.. kuigi kell 8 ladistas pimedast taevast pussnuge, ja pool 9 polnud üldse kindel, et me üldse ninagi välja pistame, siis ometigi kell pool 10 olid tublimad Rotterdami raudteejaamas pileteid ostmas. See, kes alati hiljaks jääb (khm, allakirjutanu), jõudis seegi kord 10 mintsa hiljem kohale - rõõsa ja rahul. Täpselt selleks, et minna ja tops kohvi osta. Ja siis rongi peale jõuda!

Antwerpen.. võttis meid vastu hiidsuure kuldse kuuse, teemandipoodide, vihmasaju ja vahvlilõhnaga. Ja pisemat sorti shoppamisega. No aga mis sest muud oodatagi - tüdrukud lasti linna peale lahti... ja ühegi muuseumini me lihtsalt ei jõunud. Kohvetada ja lobiseda oli rohkem vaja.

PS. Selles ilusas barokkkirikus - St. Carolus Borromeuse kirikus - käisin seekord koguni sees ära. koduleht, pilti näeb siit. Kirikus sees kõlas Enya muusika; ja uksest välja astudes mängis üks mees viiulit. Ilusasti.


Ahjaa, ja ühe nurga peal Meiri alguses, suurte ilusate barokkhoonete jalamil mängib alati mõni moosekant akordionit. Seekord olid repertuaaris kangesti tuttavad lood (ot, ma pean täpsustama).

Raudteejaam - moodsa aja katedraal:


Mänguasjapoes:
Desire de Lille'i kohvikus:

kus istusime Jaapani koi-kalade basseini ja purskkaevu kõrval
(üllatusena näitab see viimane lingitud pilt täpselt seda lauda, kus meie istusime):

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
sesuret, kas see barokk-kirik oli see suur kirik või? ja kui meie seal käisime, siis küll ei sadand :)
ja meil tulid täna miinused. mis siis, et ainult miinus pool.

mõne vafli vist isegi sööks. võib-olla. kuigi mandariinid lähevad praegu paremini.

trm

p.s - kui mask ka kogu nägu kataks, oleks käed ja kätehoid ülimalt tuttav ja äratuntav :)
mrt ütles …
seesuur kirik, mille nuka taga mõned kunagi mosselene sõid, on keskaegne katedraal. kena gootika. a see barokk-kirik... see on teine teema. ota, otsin mõne lingi või pildi.

faffli?! jaa. ma tagasiteel jaama poole ostsin ühe vahvli, täidisega! pidi kirsse paksult täis olema. koju jõudes selgus, et tädi võttis valest virnast... ja mulle sattus -- arvake, arvake! -- rabarberivahvel.
Anonüümne ütles …
barburivaffel? :))

no seda ma'gi mõtsin, et see suur justkui gooti oli.
MUHEDIK ütles …
Ossaaa, ma neist ilusatest kirikutest ja moodsa aja katedraalidest ei räägi, üks parem kui teine, aga vaat see nänguasjapood koos selle põneva soenguga teeb ikka iga naise kauniks:) Ausalt. Ja, khmmm, need koid, superveepilt ju:DDD

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt