Kaleidoskoop, kolme tükiga

Olen tänasest servapidi osakonnas nimegai marine/vessel operations. Torrrrrre.. jälle midagi uut. Imelik on see, et enda "tõestamiseks" ei pea suurt midagi peale elementaarse tööga hakkamasaamise ja huvi väljanäitamise tegema. Ei pea kikivarvul käima ega hingamiseks luba küsima. Jahh... need viimased 4-5 kuud on mu päris ära kurnanud; osa mu ajust tegeleb pidevalt "ümbruskonna monitooringuga" - nigu kajalood käib ringi, mõõdab, kas "näidud" on normi piires.

***

Õhtusöök oli plaanis Tai köögis, väidetavalt sai seal koguni laud kinni pandud, aga kohale jõudes ilmnes, et sama koha peal on hoopis Jaapani restoran. Mõelda vaid, see oli all-you-can-eat-koht, st diil järgmine - aega tellimiseks 2 tundi, toimub kuni 5 roundi, iga söögikorraga võib tellida kuni 5 rooga nina peale. St max roogade arv õhtu jooksul oleks 25 asja inimese kohta. Õõõh.. me jaksasime tellida 1,5 ringi jagu, ehk et 5 + 2 toitu. Ja koju jõudnult on ikka paras õhupalli tunne, kuigi söödud said vaid mõned makid, hiidkrevett, paari pisikest kevadrulli, frititud suvikõrvitsat ja unnik seaweed'i (merihein? merikapsas?)

***

Aga mida sina teeksid, kui sa miljonäriks peaksid saama? No näiteks, et võidaksid loteriiga €300 miljonit? Mul kulus kaks päeva pingsat mõttetööd, et selgusele jõuda. :)

PS. Ma võin öelda, et näiteks mõned mu töökaaslastest arvasid, et see on üüratu summa raha, ja loteriiga ei tohiks nii palju võita. Ja et nemad küll ei tea, mida sellega peale hakata. "Nii palju kingi ja ehteid ei jõua ometigi osta; ja ega neid niiväga ju ei tahagi. Ning et paarist reisist ja majast ju piisaks, ja isegi kui sõpradele, vanematele maja osta, siis ikka jääb raha üle. Milline absurd!" Peris lõbus arutelu oli.

ps. lihtsalt üks klipp - ayreon.
teine klipp - bencha theater

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Hoomamatu hunnik tõesti:), aga lubab ka mitu korda päevas süüa, nii, et teised pesevad nõud:)
elfriide tramm ütles …
mumpsti! see on selline... heameele, õnnitluse, tunnustuse, patsutuse jmt segune kallistusmusipatsutus :)

--

a üldiselt jah, tundub, et nõrgema närvikava ja õppmimisvõimega inimesed võivad psühhopaatide käes neurootikuteks muutuda. selles mõttes oli see hea kool enesekehtestamise ja muu sellise vallas.

--

seaweed on merevetikas. seda need japsid söövad kõige alla, peale ja asemel. neil on isegi sellega jäätised, küpsised (mäletad, oled proovinud) ja tee. või noh, seda nad söövadki :)))
MUHEDIK ütles …
A neid psühhopaate tuleb muide elus sagedamini ette kui arvatagi oskame, seega on neid vajagi üsna varakult tundma õppida.

Üleüldse- mida arvata inimesest, kes ajutise ülemusena alustas kollektiiviga vestlust sääraselt: "Ma tean, et te mind ei salli. Võtke teadmiseks, et ma ka ei salli teist kedagi, aga ometi peame me mõnda aega koos töötama"

Noh, ülemus ta enam ei ole, aga väikese kollektiivi liige ikkagi...
mrt ütles …
Ot, mille kohta see "hoomamatu hunnik" käis - raha, söögi, all-you-can-eat-deali kohta?

Ahh.. a vb ta oli lihtsalt aus? Provokatiivne? Konstruktiivne? No et ütles ausalt välja, kuidas asjad on.. ja et eesmärk on ikkagi koos töötada. Ma ei tea.. aga mu meelest saaks ka hullemini. :D

Tähh selle mumpsti eest. :)
elfriide tramm ütles …
ma siuksest ülemusest (või inimesest) arvaks, et tal on suhtlemisprobleemid ja suur hirm, mida ta endale ei tunnista ja mida ta püüab siukse ülbamisega enda ja teiste eest varjata.
Kairi Kaarlaid ütles …
Siukstest imelikest inimestest on lihtsalt kahju. Eriti on neist kahju, kui ei pea nendega koos töötama. Kui peab, siis ei suuda alati kaasa tunda. Aga enda vaimne tervis ja heaolu on ikka kõige tähtsam ja kui muud ei anna teha ja kui on võimalik, siis tuleb lihtsalt ära minna. Radari tööshoidmine on muidugi äärmiselt kurnav. Ja mitte ainult töösituatsioonis, vaid elus üldse. See eestlastele tüüpiline "mis nad must mõtlevad" on igasuguste hädade allikaks.

Aga loteriivõit - kingi ja ehteid küll ei ostaks! Kulutaks ikka sellele, mis inimeste elu kuidagi paremaks teeb.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt