Kokkuvõte

Eilne päev oli tihe - sai lõunani magada, välja magada - viimaks ometi ja ikka jälle. Läheb vaja. Siis Viffeli-Viivikaga (no ei ole wifi, ei ole!) kinno, kohvitassi taha muljetama ja siis shoppama. Oli vaja. Jälle. Koju koristama. Piltide valimiseni ei jõudnud, sest pidin taas kodust minema kappama, plaanis oli filmifestivali õhtune pidu. A noh, kuigi õhkkond oli rahvusvaheline ja boheemlik, sai minu jaks juba enne südaööd otsa. Kobisin koju magama. Nojah.

Ja täna siis käisime Epuga ujumas. Jessas, vees on ikka superhea olla!!! No ja kui me leidsime üles basseini, kus ei olnud kõrvulukustavat-elevileajavat tümpsmuusikat ega neid elevile aetud kisavaid-jooksvaid-pritsivaid lapsukesi, siis oli juba täitsa lahe. Mmmmh.. algul ujusime korralikult mööda radasid, siis vahetasime basseini ja vedelesime põlvekõrguses soojas vees ning vaatasime, kuidas teismelised vettehüppeid harrastavad. Adrenaliini rohkem kui oskusi, ma ütleks. Ahjah, need va torud!!! Need torud, kust saab alla lasta... Lusti on neist laialt, aga see, et pärast silmad-suud kõik vett täis on, selles pole mitte midagi toredat. Bhh, enam ei tee. Vist. :D

Pärast.. oli vaja minna jäätise"kokteili" sööma - vaniljejäätis segatud šokolaadi-trühvlijäätisega, lisaks kirsse, maasikaid, šokolaadi- ja küpsisetükke. Oli kosutav küll, tassikese espressoga. Oehh, puhkama tahaks, kuigi nüüd pean end kätte võtma ja need pildid homseks välja valima.

Ilm on nõme - päike, sulanud lägalumi, tuul.

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
missa lootsid käia ujumas ja kuivaks jääda vä? :P

ma tahtsin ka eile ujuma minna... otsisin isegi asjad välja. aga kuna K saboteeris üritust, siis ma ka peale pikka tuisussõitu enam ei viitsinud. mugav ettekääne, onju :)
MUHEDIK ütles …
oooh, ma ka mõtsin ükspäev basseini peale, aga meil ei pakuta sinna vist jäätist juurde:)

hee- mis on husmodo
Kairi Kaarlaid ütles …
Tundub, et Sul oli väga vahva päev!
mrt ütles …
Hästi vahva oli tõesti! Seesugused ettevõtmised - kui oled enda vastu hea olnud, andnud midagi nii kehale kui vaimule - on hirmus väärtuslikud.

Ps. Aga ega jäätis siis basseinis polnud, selleks tuli ikka kohvikusse minna.
elfriide tramm ütles …
ma püüan endale iga päev neid mõlemaid anda. juba umbes kuu aega olen sellega hakkama ka saanud.

tsiteerides jennifer bealsi: to be alive in a meaningful way.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt