Fototund2

Täna rääkisime objektiividest, avast ja teravussügavusest. Ja siis vaatasime pilte, mul on hea meel, et enam ei olnud a la kommentaarid - see on ilus pilt, sest modell on ilusa näoga.

Minu 3 head, 3 halba:







Aastavanused pildid või veelgi vanemad. Leidsin tahtmist ja huvi vaadata üle, ära sortida kõik oma pildid - paremad näitamiseks, kehvad õppimiseks-kustutamiseks. See on väljakutse, nagu seenelkäikki - et seeni korjata on nii lahe, ja metsa all on nad kõik nunnud, aga pärast, kui saak koju taritud, tuleb nad sortida, puhastada, lõikuda, säilitada... nagu piltidegagi.

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
/paneb ennast mrtikoolitusele kirja/

:)

press - jah, äkiste küünib kunagi sinnanigi :P
MUHEDIK ütles …
Ma vajan ka hädaste seda mrtkursust. Aga need digifotokad on jube head, võta või 1000 pilti ja saad ilma kuludeta kustutada. Mõtle kui peaks olema film ja ilmutama:)
Kairi Kaarlaid ütles …
Oot, miuksed need Sinu meelest halvad on ja miuksed head?
mrt ütles …
Arvasin, et ei pea juurde kirjutama... et esimesed kolm on head, ja järgmised kolm kehvad. Ja ülejäänud lihtsal need, mille kallal peaks veel natsa nokitsema.
Aga nüüd ma hakkan kahtlustama, et kas vahet polegi - kõik on pahad?
MUHEDIK ütles …
Ei ole kõik pahad. Selgelt ju näha, mis on fookusest väljas ja kolmandal, s.t. 6-l ei saagi aru, mida on pildistatud.
Anonüümne ütles …
tegelt on jah aru saada. ja point pole niivõrd fookuses, kui kadreeringus. a ilmselt k soovis kindlalt su enda käest teada.

trm
Anonüümne ütles …
samas ntx see teine "halb" - see võib teatud tingimustel isegi hea olla. kui eesmärgiks ongi olnud hästi suure avaga selge keskplaan. sel pildil on siiski näha, et see ei ole päris taotluslik, sest kadreering pole päris ok

trm
Kairi Kaarlaid ütles …
Minu jaoks on 1 ja 2 super pildid! 3 on horisont viltu. Kadreering võiks ka olla veidi ülevalpool, et esimese laterna kohal oleks rohkem ruumi. 4-5, eriti 6 pole pahad. 7 on väga lahe. 8 pole paha. 9 on super, võib-olla horisont sutsu viltu. 10 on lahe. 11 on selline, et selle pildi ees või taga on Sul kindlasti samast asjast parem pilt.

Minu subjektiivsed arvamused.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt