Kingitustest

Tulin just vannist - ja vannis tuli tukk peale! Seega tuleb tuli kustu panna ja ära tudile kobida. Ei ole ka imestada - sai eile seda uut fotoraamatut ju kella kaheni öösel tudeeritud. Oeh, ei ole see öösi üleval istumine ikka vanadele inimestele mõeldud! :(

A vähemalt oskan öelda, et see on üks huvitav ja asjalik lugemisvara - tehnilist poolt on selgitatud suht lihtsalt ja asjalikult, ja seda "kunstivärki" - nagu autorid ise ütlevad - samuti. Kuigi pean ütlema, et kuigi ma päris läbi lugeda ei jõudnud, siis kohati läks asi päris keeruliseks, ja seetõttu eriti huvitavaks. Näiteks peatükid valgusest ja värvidest on hirmus kasulikud, aga mis ta seal rääkis alasäritamisest (et värvid küllastunumad paistaksid), näiteks -1/3 astme võrra vms... on veel suht hiina keel. Tervikuna võttes meeldis mulle eriti selgitus objektiividest, perspektiivist, ja see ka, et iga teema all on antud mõned nipid, mida oleks kasulik omandada, ning harjutused/ülesanded, mida ise järele proovida. Väga praktiline ja asjalik raamat. :)

Täna sain siis ühele poole selle kuuks ajaks ette nähtud eksperimendiga. (Kas see sai miski mõistlik lause või?) Ja saigi iga päev kirjutatud! Ainult ühe erandiga. :) Distsipliin pole küll mu suurim sõber, aga nagu näha, siis ka mitte eriti ületamatu tegelane. Üllatav, et kuu aega on juba läbi, ja et see polnudki kokkuvõttes nii raske või hullumeelne, nagu arvasin. Teisalt ei saa ka öelda, et ma miskite ülemäära sügavmõtteliste asjade või üle aja kestvate mõtteavaldustega hakkama oleks saanud. A noh.... egas sellest väiksest asjast või end häirida lasta. Kõik ei ole ju Puškinid, mis teha. :D

Ainult 2 päeva veel tööl käia! Ja nendest kahest on üks päev koolitusel, nii et ongi ainult 1 päev oma laua taga jäänud - enne pidu ja puhkust!!! :)



Tripadvisorist näeb näiteks selliseid pilte:

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
a äkki duubeldaks seda suurepärast mõtet:)!!!
Et peale puhkust siis kahe kuu jooksul....noh, et mitte nüüd väga pingutavaks asja ei ajaks, aga näiteks vähemalt ülepäeva paar lauset kirja panna:)

Onju hea mõte!

Ja elu ei koosnegi ju suurtest asjadest. Pigem paljudest väikestest, mis teevad kokku ühe suure.
elfriide tramm ütles …
tegelikult mulle meeldis see su eksperiment :)

ja see ka, et sa puhkusele lähed.. ja veel nii mõnusasse kohta. njaaaaah

a neid kursusi ma hakkan su käest vist kõll nõutama :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt