Loen suisa tunde, mitte päevi

Koju sain kella 7 ajal alles. Jälle! Esiteks seepärast, et olin 6ni tööl, ja teiseks seepärast, et metrooga oli jama - pidin pool tundi ootama. Sel aja jooksul sõitis vastassuunas umbes 12 rongi, osad minutise vahega. No ja tagasi hakkasid nad alles pool tundi hiljem tulema. Külm oli! Numbrit ei tea, aga tundub nagu -10, tuuline ja lund ei ole.

Aga tööl, jah.. vuhi tööd nigu auruvedur, aga mõni arvab ikka, et oled loll nigu lauajalg. Õhh! Öeldakse küll, et mis ei tapa, teeb tugevamaks. Ma lisaks, et kui see enne kibestunuks ei tee. Igatahes olen ma täna seisus, kus tahaks lihtsalt avalduse lauale panna. Aga ei pane. Istun aga kella sajani tööl, ja punnitan edasi. Kui selle peale medalit ei anta, siis mina küll ei tea. Tean aint seda, et homsest olen 100% teises osakonnas - istun ikka sama koha peal edasi, aga tööülesanded on ops-i omad. Kergendus.

Tsitaat Ugly Bettyst, just tuli: "Do you give up, or do you toughen up?"


Puhkuse alguseni 9 päeva, väljalennuni 12 ja pool päeva.

PS. See puhkuse korraldamine.... on ikka paras jant, ja paar korda garanteeritud närvivapustus. Homme kirjutan, miks ja millal. Või siis, kui jaksu on.

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
ära mine kibedaks. teadmis, siis on endal ju kõige kibedam olla... ja see on ka jama. kellegi teise pärast! päh!

pole ullu! :)

/patsutab.. tahaks kirjutada, et "väikese räpase käega" ningu lindgrenil :) /
MUHEDIK ütles …
Nu nii kergelt nüüd ka alla ei anta:) Ise tead ju kõige paremini, kuidas lood tegelikult on
Kairi Kaarlaid ütles …
Kui ise tead, et oled endast parima andnud, isegi kui teised ei märka, on süda rahul. Ja kui sel hetkel ei suuda parimat anda, siis oled ikka parima andnud, sest rohkem lihtsalt ei suuda.

Aga meil on juba niiii kevadine valgus! Täna käisin päikese käes jalutamas ja samm läks kohe mitu kilo kergemaks. Õhtul mediteerisin ja kogesin, et see koht või tasand, kus on rahu ja vaikus ja kindlus ja rõõm on kogu aeg siinsamas ja sellest saab tohutult jõudu.

Pea ikka vastu! Eile vaatasime Trummi sõbranna reisipilte ja suuuuur igatsus tuli ka lõunamaale sõita. Sul ikka veab!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt