Siiber

Ootan plusskraade, et saaks katki kulunud kindad ja pusasid täis mütsi minema visata. Aitab küll nendest mustadest asjadest. Ja hallidest ning tumelilladest - selline tunne, nagu muud polekski sel talvel kandnud. Nüüd on neist kõigist täiesti kõrini! Eriti kuna ei linna- ega poepildis muud nagu väga näha polegi - no ok, paar erekollast ja sinkjasrohelist hilpu on sinna vanamuti ja matusevärvide sekka ära eksinud, aga... Masendav!

Tahan punaseid viigipükse ja valget pluusi (või vastupidi); valget seelikut ja sinist sametjakki; moonidega kevadekleiti! Eriti selle tänahommikuse vapustuse leevenduseks kuluksid vähe rõõmsamad toonid ära. Ma nimelt arvasin umbes tund-kaks täna hommikul, et mul on Dominikaani topeltbroneering!

Pikk jutt.. ja teate isegi. Homme kirjutan.

Aga päeva peale selgus siiski, et pole topelt, vaid nii, nagu peab. :) Ja päeva peale läks veel paremaks - nimelt sain piletid/voucherid ka juba kätte.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Vihma käest räästa alla või vastupidi:)
A aurusaun pidada jah üks äraütlemata mõnus asi olema:)

Sealkandis on vast olemas neid värvirõõmsaid-edevaid seelikuid kahh!
Kairi Kaarlaid ütles …
Käisin just Stockholmis ja kuna oli vaja aega parajaks teha, siis vaatasin natuke poodides ka ringi. Värvilised kevade riided olid juba müügil, aga 90% müüdavatest riietest olid masendavalt ebakvaliteetsed. Kui kaugelt vaatad, et oh mis kaunis värv ja muster siis lähemale minnes tekib mõte, et kuidas sellist asja üldse müügile pannakse, see peaks otse praagina mahakandmisele minema. Kui varem arvutasin, et kanga ostmine ja ise õmblemine tuleb kallis, siis nüüd ei ole enam muud võimalust, kui tahad vähegi korralikumat asja. Meil on kvaliteetseid riideid muidugi ka müügil, aga nende hinnaklass on üle mõistuse kallis. Korra lasti hindu alla, aga nüüd vaatan, et riietemüüjad arvavad vist, et masu on juba möödas.
elfriide tramm ütles …
aaaaaaga sul ju on ühed ilusad türkiissinised kevadekindad? :)
roosat salli on vist vaja :P

a mis aurusaun???
MUHEDIK ütles …
seda, et seal algab troopiliste vihmade periood:(
elfriide tramm ütles …
vihmaperiood algab sutsu hiljem - aprillis-mais. praegu on seal turismi kõrghooaeg

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt