Reede: viimane tööpäev ongi läbi!!!

Küpsikuid sai liiiiigagi palju. Tegin neid ju ka kaks plaaditäit, ikka südamest, ja magama sain alles 1 ajal. No ja tulemus - lisaks unele - oli see, et veetsin hea paar tundi (niimoodi vähemalt tundub) neid maja mööda ringi pakkudes. Tööd oli õnneks suht vähe, see ei kannatanud, aga ütlemata tore oli vahelduseks olla inimeste keskel, kes minusse hästi suhtuvad ja kelle seltsis on lihtsalt lahe olla. Niisiis sai muljetatud, naljatatud, ja vist oma sada korda seletatud, et lähen puhkama, ja sada korda vaimustust nähtud. :D Armas neist!

Teiseks käisin oma mentoriga lõunal. Valisin salati jäneseliha, kitsejuustu, lambasalati (hahaa, see kukkus eesti keeles nüüd hästi välja!), rucola ja pirnidega. Jeeeerum, kui hea see oli! A lisaks heale söögile oli see ka kasulik vestlus. Sain kinnitust-juhatust, kuidas asju natuke konkreetsemaks ajada oma uues osakonnas (kus inimestel kipub olema liiiiiga palju tööd, et mulle midagi seletada, aga lõpptulemusena oma töökoormust vähemaks ja minu oma suuremaks teha). Ehk et - oma tahtmisi-ootusi tuleb selgemini väljendada. :)

Sain oma ülemusel (või noh, ajutisel ülemusel) sabast kinni, et paar sõna juttu rääkida, ja mu tagasituleku ajaks plaane selgitada. Sai selgeks ja kokku lepitud, et naastes hakkan laeva.... kohtlema? tegema? töötlema? Kuidas tõlkida sõnapaari "handling the vessel"?

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Ära tõlgi, peaasi kui ise aru saad:)

Puhkus on äraütlemata tore asi, eriti kui teda nii kaua ja südamest oodatud on:)

A veike suslik oled sellegipoolest, nüüd saad niiiiiii pika kevade:)Ilusaim kink eksju!

A meil on hanged üle pea ja ...vihiseb ja vingub tuul...ikka veel ja pidada hullemakski minema:(
elfriide tramm ütles …
kätlema ei ole, ju ta siis käsitlemine on :P

a meil jah, tuul, hanged ja -15C!!!
MUHEDIK ütles …
a on veel üks termin - käitlemine. Ehk sobib kõige paremini

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt