Laisk laupäev

Kevad päral, ilm ilus ja laupäev käes. No mida sa hing veel teed, kui et lähed espitsjoonile. Või... või siis ei lähe. Sest kõigepealt oli vaja läbi skybi vaadata, kuidas seal kaugel Eestis lund sulatatakse ja terrassil logeletakse. Tundus väga mõnus. Ja... ja... ja nakkav nagu ma nüüd takkajärgi öelda oskan! Teiseks oli vaja ühe kohalikuks hakanud kaasmaalasega minna turule ja osta --- arvake, arvake, mida!? --- mulda; ja mõned kannikesed ka ikka - kokku umbes tosinajagu. Ma oleks tahtnud endale 2 suurt oranžide õitega lille osta. Aga mida polnd, seda polnd. Kahvatuoranži jumega valged orhideed kahjuks ei kvalifitseerunud.

Aga see, kuidas laupäeva nautida, hakkab legendaarseks muutuma. Ehk et enne turulkäiku oli enam kui kohane minna ja plaanimise kõrvale kohvetada ja kitsejuustuga bagelit süüa. :) Ja pärast turulkäiku oli otse loomulik minna vana sadama välikohvikusse jalga puhkama ja niisama ilusat ilma nautima. Aehhh, igatahes mõjus see käik ja lobisemine väga lõõgastavalt - naised kohvikus nohh! Lisaks tuli meelde, kuidas Utrechtis kanalite ääres ilusa ilma korral lihtsalt piknikku peeti. Aga ega me ka palju kehvemad polnud - kolmas maandumispaik oli K. rõdu, ja kella-ee-seitsme-tee.


No nii kevad on:

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
20 minutit tühja lobisemist ja veidi naeru pidi naistele igasugu stressi ja depressiooni vastu paremini mõjuma kui terve kuur antidepressante ja muid tbl-e.
Kosutav, tervendav ja sisukas päev oli:)
Eks meil lähe ka varsti see ilus lilleturg käima!


idspower . no täpselt - itsitamise jõud ju!
elfriide tramm ütles …
nakkav? misasi? sa ka kaevasid ja tassisid ja riisusid päev otsa vä? :P
pagan, ma ei saa täna vaatamata saunale üheski suunas liigutada, ilma, et kusagilt valus poleks :D
elfriide tramm ütles …
ahjaa, see viimane pilt mulle väga meeldib! üks ilusamaid roosipilte, mida ma näinud olen. tõsiselt.

ja see k rõdu on ju ka täitsa mõnus, roheluse poole ja puha. a misneed seal laua peal karbis on??? :D
mrt ütles …
need-need-need.... ah, see porgand või?!

aga seda ikka nägite, et puu otsast oli pesakast ka!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt