Parem juba

Hakkan asjadega järje peale saama, tänu reedesele punnitamisele ja esmaspäevasele töövihtumisele pole enam mitte ühtegi vana asja teha, postkastis on ainult 5 kirja, ja täna oli isegi aega oma selle nädala ülesandeid plaanida. Pluss - arvuti panin kinni kell 5.10, ja tulin ära koju!

Ahjah, ja reede on riiklik püha ja vaba päev, sest on kuninganna sünnipäev. :) Niisiis neljapäeva õhtul Haagi, ja reedel Amsterdami pidustusi vaatama - tahaks need ikka ära näha, mis sellest, et arvatavasti on tegu lihtsalt meeletu rahvamassi ja arusaamatu üldrahvaliku vaimustusega. No nagu Eestis võibolla jaanipäeva puhul on.... samas kui kogu see elevus välismaalasi vaid õlgu kehitama võtaks. No elame-näeme, kas see on midagi ägedat või mitte.

Tänane õhtu möödus kokates, sest K tuli külla mu pilte vaatama. :) No ta ju ka natuke asjaosaline - ilma tema päiksekateta poleks seeriasse neid 2 lahedat pilti saanudki. Tegin wokki mereandide ja munanuudlitega ning magustoiduks šokolaadi-toorjuustumuffineid. Ach!

Seda ka, et me kohtusime kogemata hoopis AH toidupoes, kus ta omast arust tuli endale hoopis jäätist ostma, aga siis minu plaanidest kuuldes pingsa veenmise peale ümber mõtles. Aga tundus, et poes oli mingi meie firma kogunemine, sest enne K-ga trehvamist põrkasin kokku Hermaniga, kellega me vastastikku aru pärisime, et mis sina siin teed.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Vaata, kus logardid:) Alles olid pühad ja nüüd jälle.
A teiste rahvaste kombeid on ilus uurida ja veidi mõtiskleda, miks me siin inimestest sedasi lugu pidada ega kedagi armastada ei oska.
elfriide tramm ütles …
lahe!

ma mäletan, et eelmisel aastal ma põgenesin kuningannapäeval lõpuks haagist, sest minu maainemise pisikese harjumuspärase maailma jaoks sai seda raffast ja tingel-tangelit lõpuks ikka kole palju :D

mde, võta R-ga ühendust? - ta äkki oskab sulle A-damis huvitavaid asju-kohti juhatada. mulle on ta ikka rääkinud sest kuningannapäeva tänavate vanakraamiturust jmt

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt