Turvasettingud ära näpitud, läbi- ja ligipääs kitsukene

Niisiis, it-kutt näppis mu settinguid, downgrade'is mu browserit ja.. blogspot sai lukku pandud, luku võti ära antud; või kuidas see käiski? Ometigi on viimase nädalaga igasugu asju juhtunud, üritan nad nüüd lühiversioonis kirja panna. Loodetavasti on tähtsamad asjad ikka meeles, isegi kui järjekord nati nihu saab.

Esmaspäeval saabus minu "laevahändlimise" kogemuses uus epohh meie endi laeva haldamise näol = hunnik lisatööd. Partnerite manifestid, listid, asjad. Uhhuvitav!

Teiseks - käisime fotoklassiga öövõtteid tegemas. Elulahe!!! Mul on nüüd statiivi vaja. :D




Teisipäeval saabusid 3 tütarlast meie Tallinna kontorist - üks jääb aastaks Rotterdami, teine läheb aastaks Antwerpenisse ja kolmas tuli kaheks nädalaks koolitusele. Nüüd siis seltsi veel vähe rohkem. :)
Seda et, šlaagrid ja endisaegne estraad pole siin maal üldse surnud. Hollandi eurolaul

Kolmapäeval oli süsteem pool päeva maas, töö kuhjus, ja terminal trampis jalgu, et nendel on laadimisnimekirja vaja, ja olgu olla. Pika selgitustöö peale leppisid, et hea küll, saatke homme hommikul kella 9ks.

Neljapäeval... kell eritivara tööle jõudes avastasin, et eilne hunnik oli mu käest ära võetud. Alustasin uue laevaga. Tööd oli sellegipoolest sigapalju, istusin 7ni kontoris. Ning kuigi kella 8ks oli kaaskursandiga trehvamine kokku lepitud (et statiivi proovida), siis jõudsin sadamasse kella 9ks. Njah, ilus pime oli. Isegi Erasmuse silla tuled ei põlenud. Aga ikkagi:


Selle pildi peal on inimene. Arvake, kus. Ja miks näha pole?

Tänu pikale säriajale saab igasugu nalja teha

Muidu nägi asi välja selline:

Reede. Ja kuigi eelmisel õhtul jõudsin koju enne südaööd, siis hommikul magasin sisse. Ärkasin 8.02 --- tavaliselt katsun uksest umbes 8.05-8.10 välja astuda! Nüüd sain sellega hakkama 8.20. Iiiik! Mis nipiga, ei tea. Igatahes tööl olin 8.50 paiku... Uhh, uni. Ning kuigi ametlikult oli lühendatud tööpäev (olenevalt osakonnast ja tööga hakkamasaamisest), siis mul jagus rabamist kella 6ni. Aga asjad said tehtud ja mitte ühtegi konteinerit ei jäetud üleeilsest laevast maha. Jippii! Õhtul käisime Juliaga söömas ja jalutamas ja mu saapatald andis otsad - näeb välja nigu lõõtsutav koer, keel ripakil.

Ahjaa, koertest! Vaadake seda klippi "lapsehoidjast", midagi nii nunnut alles annab otsida.

Täna koristasin, käisin poes (2 korda - mõlemal korral minnes tibas vihma, tagasi tulles säras päike!), tegin rõdukasti uue "peenra" (ühes otsas petersell, teises basiilik ja keskel 2 oranži "tulikat"), kokkasin (ahjulõhe kookospiimakastmes, wokitud rohelised aedviljad, ja munanuudlid), õppisin (järgmiseks reedeks peab 5 testi Lloyd's Maritime Academy'le tehtud olema) ja küpsetasin ananassimuffineid. Homseks. ;)

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Ooooo, nii kena on teada, et Sa need settingud või mis värgid nad olidki, üle kavaldasid:)
elfriide tramm ütles …
pildid mulle meeldivad. ja inimene on otse ees suurelt kaadris :). ilmselt kükitas statiivi ees ja tõusis korraks püsti (näppis fotoka sätungeid?)

hoembur - kas see on nagu hamburger hollandi keeles?
Kairi Kaarlaid ütles …
Väga lahedad pildid!
mrt ütles …
Aitäh! :)

Ps. Inimene otse ees jah - ta tuias seal täitsa tükk aega, aga kuna säriaeg oli (mäletamist mööda) 20 sekundi kandis, siis lihtsalt ei jäänd pildile. Muide, isegi lühema säriajaga sai avalikult kaamera eest läbi jalutatud, aga ikka ei midagi. Nigu vampiir! :D

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt