Lahkumismeeleolud

Vihm jõudis nüüd meile ka... Nüüd ta siis kallab keset ööd. Mõnus on. Krabiseb katusel ja akendel ja autod sõidavad läbi lompide nii et vett lendab kahte lehte. Augustitunne.

Jahh, august on varsti käes. Ja kolimine on varsti käes. Nüüd on kuidagi kiire asju teha ja igale poole jõuda. Või no mitte päris igale poole, aga olulisematesse kohtadesse tagasi ja ennekäimata kohtadesse edasi. Plaani veel pole, aga Madurodamisse tahaks, ja Haarlemisse tagasi, Antwerpi peab veel jõudma, ning täna kuulsin kohast põhja pool, mida kutsutakse Hollandi Veneetsiaks. Juba mõtlesin, et isegi nädala sees peab igasugu kohtadesse minema - no Delfti ja Goudasse peaks peale töödki jõudma. Noojaaseesamunegiet... need vaatamisväärsused vaatamisväärsusteks, aga tegelikult ei tea lubada, et ühtki kingapoodi teele ette ei jää. (A)

Ja juuksurisse peab ka jõudma. Tegelikult oli aeg täna, aga kuna istusin kella kolmveerand 7ni tööl, siis... lähen neljapäeval. Niisiis jalutasin peale salongis uue aja kokku leppimist läbi kerge seenevihma vanasse sadamasse kohvi jooma. Põgusast peatusest sai kerge õhtusöök kitsejuustusalati näol. Istusin õues, ja vaatasin vett ja ümbrust. Pardipojad ujusid omapäi ringi - neli pool-udusulist pojukest sõudis peaaegu perfektsete vahedega kõrvuti - nagu oleks rividrilli teinud - ühte kaldasse ja siis keerasid justkui kokkulepitult ringi ja põrutasid vastassuunas edasi. Jälle kõrvuti, vast paarikümnesentimeetriste vahedega. Aga siis nad kadusid kuskile paatide vahele ja rohkem ma neid ei näinudki... aga ühest paadist (no need on need paatmajad) tuli mees tekile värsket õhku hingama. Natsa passis ta seal niisama, vahtis käed taskus ilma ja inimesi. Ja siis võttis maast pakitäie piima ja kummutas päris hoolega. Ju oli janu.

PS. Varsti vist saavad kevadised Keukenhofi pildid Picasasse üles. Oli ikka ilus küll!
Edit poolteist tundi hiljem: olemas

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Jah, kipub ikka sedasi olema, et algul tundub eesolev aeg üüratu pikk ja paljulubav. Ja veidi hiljem on see kõik osutunud vaid mingiks üürikeseks hetkeks.
Aga ees ootab ju ikkagi midagi hiigla põnevat.
Kas Sa ka postkontorisse jõudsid?

emedren tundub mingine ilus sõna olevat:)
MUHEDIK ütles …
On ilusad pildid, lilled ja vaated tõepoolest. Vesi ja paar liiliakompositsiooni samuti:)
Ja üks armas lapsuke samuti. Muide, üle vee kõndimine pidi tohutu head energiat andma. Kas tundsid? Praegu on ainult seda paksemat mantlit nats naljakas imetleda:)
elfriide tramm ütles …
saabumine, lahkumine... ja lõppeks on kõik ikkagi ainult üks olemine..
ja kahju on natsa jah... ja üldse... aga eks teinekord jälle :)

mde, sa unustasin a-dami imelised puccini trühvlid :P.. kuigi sellise kuumaga ei lähe ükski magus asi kurgust alla.

pilte vaadates tuli miskipärast irmus olandi-igatsus peale. kas sa äkiste saad peale töö lõppu olla seal paar päeva puhkusel? siis jõuab ju veel käia ja olla ja tunda..?

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt