Hommik, lennujaamas

Ahh, see on ikka tore, kui lennujaamas on internet - saab hommikuse kohvi kõrvale paar sõna juttu ka rääkida. Kuigi selle viimasega on lood vähe niruvõitu - ma nimelt pole väga hommikujutu inimene... Sellegipoolest jooksevad sõrmed kuidagi omasoodu; mine võta siis kinni, äkki olen hoopis hommikukirja inimene.

Mis siis vahepeal sündinud on? Selja taga on ligi 12 tundi kestnud reis Kesk-Euroopast Lõuna-Eestisse, mis algas hommikul kell 4 rongi peale joostes (kohver + trepid + lõõtsutavana rongis maandumine). See spurt ja hilisem hilisem loksumine Taisto bussis (väga sõbralik ja vastutulelik bussijuht oli, muide!) - vahemaandumisest Kopenhaagenis rääkimata - päädis nädalavahetus " lämmatavates Lõunaosariikides". Sai äikest, sai päikest, sai ujuda!!! Ja pampleid, ja üldse palju toredat veel, mispeale pean tõdema, et ikka hea on kodus olla. Ja ema tehtud toit on ikka üle kõige!

Siis olin 2 päeva Talna lähiste "puhkekodus". Mullivann ja metsaõhk - kosutas küll. :) No ja siis olin 3 päeva Talna kontris tööl, ööbisin hotellis. Naljakas, aga tõsi.
Üleeile sain võtmed kätte oma järgmisesse peatuspaika, kuhu maandun oktoobrist. Arrrrrmas! Ja peaaegu südalinnas. Ja eile käisin Arvo Pärdi kontserdil

Oih, aku tühjeneb... juhe (loe: toitekaabel, ma tean ikka neid õiged sõnu ka) ei mahtund kotti ju.



Ja täna lendan Londonisse igiintensiivse programmiga treeningnädalalõppu veetma. Wish me luck!

PS. Pgn, tegelt panin arvuti tööle selleks, et natuke tööd teha.. aga nüüd jääb see ära.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Soovime jah õnne ja edu! Ja Sul on neid häid külgi ju paganama palju, näita nad ikka kõik ette:)
Autor on selle kommentaari eemaldanud.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt