Kiired ajad

Eelmine nädalavahetus Londonis.

Neljapäev: väljalend Tallinnast kell 7.55, vahemaandumine Stocholmis Arlanda lennujaamas (lol lennujaam, transfer center kuskil x-kohas, silte väljas pole), maandumine Londonis kell 11 (ehk Eesti aja järgi kell 13). Jutuajamine ülemusega, kolleegidega, sõpradega, 2 koosolekut, kell 5 briefing järgmise päeva ülesannete kohta. Sööma saime kella 7-8 vahel. Kell 10 näkasesse hotelli magama. Uni tuli ka ilma kõrvatroppideta üdini magus.

Reede: kella 8st kontorisse casestudy kallale töötama. Lõunaks telliti kontorisse võileibu ja puuvilju, seejärel psühhomeetriliste testide tagasisidesessioon ja töö casestudy kallal jätkus. Suhtkoht valmis sai kella 5ks, presentatsioon läks enamvähem. Siis saime kätte oma aukirjad või mis nad olidki, ja kella 7-8 paiku asusime teele Londoni südalinna. Poolteist tundi hiljem istusime maha vääääga mõnusasse hiinakasse ja sõime kuningliku õhtusöögi. Õlut jõime piaalist. Sest nii peab. :) Jätk? Koju kotile, või noh, hotelli.

Laupäev: väljasõit kell 7 hommikul autos mis meenutas ostukäru. Nimeks Chevrolet Matiz. Sihtkoht Southampton, jahisadam, kai.. Päev möödus merel purjepaadis - seilasime Isle of Wightile, sõime lõunat, tulime tagasi. Saime vihma, lainet, isegi sutsu päikest, natuke närvikõdi ka. Ilusss päev. Õhtust sõime kella 10 paiku pizzerias, naersime pisarateni ja kobisime jälle ära magama.

Pühapäev: lend Heathrow-Amsterdam. Koju kella 6ks. pesu pesema, ise magama.

Nädal tööl... väsitav.

Esmaspäev: Ksenia aitas töö juurest asjad (sh kastid pakkimiseks) ära tuua.

Teisipäev: hea uudis - kolimisfirma lõpuks helistas. Halb uudis: tüüp tuleb kastidega kolmapäeva hommikul kell 9. Jippie! Istusin 5ni tööl, kimasin.. aaei, mitte koju, vaid nõudepesinat mitte ostma, ja alles siis koju sorteerima/pakkima. Magama sai kella 4 ajal.

Kolmapäev: pakitud, saadetud, õhtul käis landlady, oli korteriga rahul.

Neljapäev: tööl, õhtul massaaž - hä-da-vaa-ja-lik. Ja väga hea.

Reede: töö, viimased sebimised (ühe järgmise nädala laeva kohta ei suutnud partner otsustada, kas läheb kuivdokki või mitte, ja kas tuleb asenduslaev või mitte). Lõuna ülemuse, endise ülemuse ja mentoriga, siis poodi küpsikuid ostma. Käidi musitati, sooviti head ja üldse. Hüvastijätumeilile sain väga palju armsaid vastuseid. Õhtul käisime Kseniaga väljas, ostsin korralikud kontorikingad, täisnahast, imeilusad. Siis läksime minu juurde, tegin kookose-lõhewokki, mõni lakkus peaaegu et panni. :)

Laupäev: kuninglik residents Het Loo loss.. oli mõningane pettumus. Tore päev, aga kuidagi ei läinud väga korda. Aed oli siiski suurepärane. Õhtul tüdrukutega välja - hiinakasse sööma, siis kokteilid ja lõpuks klubitama. Täna.. on natuke väsinud olla. Aga nüüd, st kella 4 paiku arvasime, et lähme Goudasse pannkooke sööma. Hea mõte. Aidaa!

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Palju süüa, palju musisid, peaasi hea massaaz ja kõige olulisemad on muidugi kingad:) Noh ja vahepeale veidi rabelemist on lisaboonuseks, eksole:)

Aga see Het Loo ongi praegu peamiselt aia poolest kuulus, sealne lillepeenar on koopia suure saali vaibast. Eks muud muidugi ka, noh residents ikkagi. Hea, et jõudsid üle vaadata

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt