Kolimisjärgne hullumaja

Kolitud.
Kell 10.30 kirjutasin alla paberile, mis ütleb, et mu 23 kasti asusid teele Eesti poole. :) Kolijamees oli siin kell 9, ta põmst pakkis need asjad, mis veel kastides polnud, ning vedas siis kastid alla. Ahh, ise ei pidand lillegi liigutama. Või siiski - lilled liigutasin ka kasti - pakkisin ära, et need ka mu uude elamisse toimetataks.

Aga pean ütlema, et ma olen rohkem kui surmväsinud - süda paha ja silmad krõllis. Lihtsalt seepärast, et sortisin seda tavaari kella 4ni hommikul. Kuna õhtul tuleb korteriomanik vaatama, kas kõik on alles ja korras, siis küsisin ülemuselt koristamiseks vaba päeva. Sain ka. Ning nüüdseks vannituba ja köök (koos kappidega) täitsa läigivad. Niisiis kobin nüüd paariks tunniks ära magama.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
No oled Sa alles tavaari kogunud selle lühikese ajaga:D Hea, et Sa seal 20 aastat ei elanud:)
Ja need tuleb ju veel ka lahti pakkida!


mousele- nüüd on hiirtel ruumi tantsu lüüa:)
elfriide tramm ütles …
KAKSKÜMMEND KOLM kasti?! nujah...

tegelt raamatud-riided-värgid... ikka tuleb vist ära jah.
elfriide tramm ütles …
kusjuures ma pakun, et ega 20 a jooksul väga palju rohkem ei teki - eluks vajalikud asjad tekivad nagunii esimeste aastatega.

facti - :)
mrt ütles …
Nu 2/3 neist 23st kastist olid ju väiksed - A4 paberi omad, jms. Ja näiteks ühte neist kastidest mahtus 5 orhideed... ja teise sai head kohvi-teed-kakaod-kookosrasva. No vata nüüd ise, kui ruttu saab täis 10+ kasti. :(
mrt ütles …
PS. Juba sokke-sukkpükse tuleb ühe A4 paberikasti jagu ära nigu niuhti! A kuskile tuleb ju veel rulluisud, käimiskepid, mantlid jakid ja sallid panna. No ja nii edasi.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt