Parim viis kiusatusest vabanemiseks on sellele järele anda (O. Wilde)

Siinsed asjad on pärisasjad! Käisin üleeile toidupoes, ja isegi kui lettidele ei vaata, siis ütleb nina eksimatult, mis osakonnas sa oled - leivad, juustud, mereannid, küpsetised, singid... kõik nad lõhnavad!! Isegi tomatid on täielik paradiis... ja puuviljad on värsked ja mahlased. Hullumaja.

Eile käisime tapasebaaris. Praekartul muna ja suitsuvorstiga tuletas lapsepõlvesuvesid meelde, nii hea oli. Ja jah, kammkarp on üks mu lemmikumaid mereande, mu Norra mälestus ei vedanud mind alt. :) Pistaatsiapähklijäätis... ja mu elu väikseim õunakook.

Ning lõunaks tellitud salat ei äratanud kelleski imestust, ning meie kontoriköögis on koguni oliiviõli ja veiniäädikat, soolast-piprast rääkimata, et endale salatikaste valmis segada. Ja kohv!!!! Meil (no neil noh) on Nespressomasin, ja parim piimavahustaja, mida siiani näinud olen. Teeb piimast peaaegu beseelaadse kõva vahu. Taevalik!!!

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
nii et järgmine peatuspaik on teada, jah? :)
elfriide tramm ütles …
nu et olland->eesti->ispaanja
elfriide tramm ütles …
ja üldse, mine sa oma praekartuliga.....
/sülg jooksmas kööki ära/
mrt ütles …
Jahh, siia tuleks küll. :o)
Ja kuigi Hollandis suutsin vastu panna, siis nüüd on tahtmine see Nespresso masin ja vahustaja osta aina kangemaks läinud. Uehh.. et ma ka vaid käsipagasikohvriga tulema pidin. :(
elfriide tramm ütles …
no kofreid saab ju alati juurde osta :D

a miuke see nespressomassin on?
mrt ütles …
www.nespresso.com
:)
MUHEDIK ütles …
Jaaa, Sa peaksid tõesti sinna ära kolima, saab vähemalt üsna tihti aimu millega tegeled ja mida sööd. Muidu ootad kuude kaupa, millal Sust kuulda saab:)


a blogger kirjutab miskipärast tallin:( :DDDDDD, peris ausalt!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt