Gurmee

Muffinid ja OP.

Muffini sisse käis jahu, muna, piim, õunad, kaneel, kooreliköör, suhkur. Sai hõrk ja hea.

OPi sisse käib eesti juurtega inglise kirjanik Philip Gross. Ta kirjutab luuletusi ja õpetab Tallinna Ülikoolis loovkirjutamist. Ta ütles enda kohta, et ta kasvas üles kakskeelsena - talle õpetati inglise keelt ning vaikust. Ning eestlased on kuulsad oma endassetõmbumise poolest, aga just siin - Eestis ilmneb, kui vähe on vaja öelda, kui on teineteisemõistmine. Ning vaikuses... on vaja kunsti ja luulet.

OPi sisse käis ka lõik Filmitalgutest - nad teevad animafilmi, milles võivad kõik kaasa lüüa. postakolaptülisest ajast. Ehk et -- mitte mingist müstilisest ajast, vaid üsna käegakatsutavast, meedias räägitud ajast-asjast. Ajast peale 2012. aasta 21. detsembrit, maiade maailmalõpp.  ---  Ent Mikk Rand ütles telepurgis, et maailmalõpp ei seisne mitte maailma hävimises, vaid mälu puudumises. Ehk et - lugu läheb lahti sealt, kui kõik on olemas, aga mälu ei ole. Seega igat asja peab uuesti mõtestama, ja nagu ütles Rene Vilbre, siis muude asjade hulgas tuleb näiteks ka sitikat põrandal mõtestada. Muhedad tegijad tundusid. Aasta otsa teevad filmi, ja aasta pärast peaks ta linastuma, Eesti Filmi 100. aastapäevaks. Mina vaatan!

Veel käib OPi sisse rahavahetuse näitus Rotermanni Soolalaos. Kaasa löövad nt Jaan Toomik, Maarit Murka... kas see on Maret Murka sugulane, ehk koguni tütar? Aga kes on Maret Murka? Näitleja? Hmm.. mälus on auk. Laura Põld, keegi Veispak, mingid veel... ma surfan praegu ja otsin Grossi kohta infi, mõte hargneb, nagu suuremas osas õhksilmustest kootud roosa kampsun... ja praegu püüan nt kaelust päästa, ei ole aega varrukatega tegeleda. Nii et...

Miia-Milla-Manda - uus Lastemuuseum Kadriorus, kenas kollases majas. Hahhh! Ja mõelda vaid, kes seal kaasa lööb?! Me ju kunagi töötasime koos, ning tema on see inimene, kes kutsus mu tegema esimest tööintekat. Küsija rollis! :)

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
iiisus, see oli nüüd küll nii peen, et ma ei saanud millestki aru. peale muffinite :P
mrt ütles …
Kas nüüd sai selgem? Lingid teed juhatamas. :)
MUHEDIK ütles …
Kõik on kõigiga seotud või ehk kõik on paljudega seotud?:)




chef:)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt