Jms kangelasteod

Viimased päevad on väga produktiivsed olnud, näiteks tegin neljapäeval esimest korda elus sushit (või on need hoopis makirullid?) - Viivika käis Hollandist külas. :)

Laupäev möödus saatanliku peavalu saatel, aga muidu oli suht asjalik päev, näiteks muljetasin emaga skype'i vahendusel. Aga päevasündmus on see, et käisin Abakhanis ja ostsin nii diivani- kui ka kardinakanga. Ühte tuppa. No senine kontseptsioon lendas üll kuu peale, sest ei ole seda, mida tahtsin. Aga on ilus. :) Ning õhtul tõstsin tunni ajaga elamise ringi, sealhulgas tarisin riidekapi teise nurka, kakkusin mustvalged sõjapildid maha ja panin parema puudumisel paar lille- jms postrit teibiga seina. Kell on veerand kaksteist, vist peaks sööma midagi.

PS. Update hiirerindelt - viie päevaga pole pizzakarpi auku näritud, aga taldrikutäis tumepunaseid seemneid on nahka pandud. Egas midagi, täna sai alusele uus portsjon. Tulgu aga!

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Mõnikord on uus kontseptsioon isegi etem, onju?

A pilte kah paluks!
mrt ütles …
Ei tea veel... vana oleks ägedam olnud. :) Aga kangas, kus oleks valgel põhjal ühevärviline geomeetriline muster, on ennenägematu maailmaime. Isegi musta-valgetriibulist kangast oli vaid 1 sorti, kokku 5 meetrit.

Pilte saab siis, kui aku end täis laeb. :)
elfriide tramm ütles …
riidekapi? teise nurka?
eee...aaaa..... no ta oleks võind siis ju kohe teise nurga järgi teha ju :D

a sai parem vä?
12 ütles …
piiks piiks, kas sul rohelisi seemneid ka on?
Kairi Kaarlaid ütles …
Aga maki ju on sushi.

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt