Holland

Reede:
Tallinn - Dysseldorf - Venlo - Rotterdam - suht pikk ja v2sitav reis.. alates sellest, et lennujaamas olin umbes pool tundi liiga vara, Dysseldorf on t6siselt dorf (kyla - depressiivne, hyljatud ning kesk loppis kilekasvuhooneid) ja ymbritsetud t6siasjast, et Kesk-Euroopa on katud paksu pilve...madratsiga. Aga 6htu l6petas v2ga pidulik ja imemaitsev 6htus88k Epu juures - ait2hh!!! :) Ning no need Viffeli naljad... Jeerum, seda annab veel aasta otsa meenutada. :D:D:D

Laup2ev:
Antwerp, kus sai p2222ris palju jalutatud ja koffetatud, ehk et tunda annavad nii jalad, mis tulitavad, kui ka k6ik need kappuccinod, belgia vahvlid ja vahukoor... Temperatuur jahe, aga talutav. Seevastu Rotterdam v6ttis meid 6htu hakul vastu vihma, ja 88 hakul l8rtsiga. Plaanis oli tydrukutega pittu minna, aga j6udsime ainult kinno... ja siis veikse vahelep6ikega uuesti kinno tagasi. Aus Hollandi lumi - 6hku vaadates valge, maha vaadates vesi.

Pyhap2ev algas voodisse toodud cappuccinoga ja kassisilitamisega. Nyyd koffetama, ja siis vist Haagi. Vihm on 6nneks j2rele j22nud.

EDIT:
Ehhmm! Paar p2rist olulist viga vajab parandamist. :D
...k6ik need cappuccinod...
...veikse vahelep6ikega uuesti koju tagasi...

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
:)

mõnusat puhkyst!
MUHEDIK ütles …
Hellitavad:) kohv voodisse!
MUHEDIK ütles …
Vilja palus edastada kõige südamlikumad õnnesoovid




Byorn:)
MUHEDIK ütles …
Kle, kui Sul laisklemisest küll saab, äkki haarad sealt kaasa ka paari pk-i brownieplbr-t:D



braten - täna on blogger väga nutikas:)
elfriide tramm ütles …
kapukiino on kapukiino on kapukiino!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt