Kaebus

Kas see on normaalne, kui tänavakoristuskombain üritab lisaks lumele ka asfaldi ära koristada?!?! Oma 4 korda sellise plärina ja müraga mööda sõita ja oma kopp-sahaga mööda maad lohistada ning paarimillimeetrist lund "koristada" nõnda, et asfaldis on raudselt vaod sees. See oli hullem kui trashrockkontsert, detsibellid sügavalt punases - tumepunases; ja maja tahtis kokku variseda. Keset ööd ja unerahu!?!?!?! Kes, krt, neid tänavapuhastusbrigaade kamandab? Väljas on ju plusskraadid!

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
:D Linnamõnud!
Sulalumi tuleb ka ära koristada, enne kui ta jäätuma hakkab. Ja päeval seda suure liiklusega teha ei saa, traktor ei manööverda nagu mingi shoppamise sedaan.

Meile on nüüd seda muusikat mitu päeva jätkunud ööseks ja terveks eilseks ja tänaseks päevaks. Suured ja väikesed traktorid, kopad...Sa oleksid pidanud meid kohe peale selle tuisu nägema.
elfriide tramm ütles …
kes kamandab? sul on ses osas küsimusi või :D

kui nüüd hästi meenutada, siis talvel, kui lund sadas, oli su tänav mõnda aega täiesti läbimatu ja W tn oli puhtalt ühesuunaline... v.a. muidugi see, et ta ametlikult ei olnud ühesuunaline... mis tekitas väga palju jama. ja see jama kestis uhkelt kuu aega.

nii et - vaata, et sa valima lähed :P


blumseas - kevad on lähedal ja lillemeri varsti käes :)
mrt ütles …
Nojaa, aga teil seal ei üritanud sahk su voodist pooleteist meetri kaugusel asfalti üles võtta, ega kraapind metalljurakaga hoolega vastu maad.

Mis sulalumi?! Ja mis koristamine? Kojamehed oleks sellega ilusasti hakkama saand.
MUHEDIK ütles …
Kas neid on ka veel tänapäeval olemas? Isegi neid toetustest toetustesse elajaid ei luba seadused kasutada, selle kohta isegi kohtupretsedent olemas
elfriide tramm ütles …
sa oleks võind ju teda aknast munaga visata :P
mrt ütles …
:D:D:D
See oli mu plaan juhuks, kui ta viiendat korda tagasi tuleb. Ei tulnud. :( Ma jõudsin isegi avastada, et munad on otsas, see-eest oli õun visekvalmis....
rainer ütles …
õelus kaunistab iminest kui on libe ja läbimatu on häda kui tehakse midagigi on häda, see lopp ja sodi peab olema kadunud imineste liikumise ajaks st hommikuks,
mrt ütles …
Vennaraas, aga lopp ja sodi ja jääkamakad on teeservas jätkuvalt alles ju! Ma räägin, et oleks ta siis lund koristanud, oleks midagigi kasu, aga niisama keset ööd sada korda ühte tänavat pidi kolistada ja asfaldit lõhkuda... sellest ei saa kohe mingi kandi pealt aru. Vean kihla, et sul käiks see ka üle mõistuse - kilplase tööd pole mõtet ju teha?
elfriide tramm ütles …
jaa, ma võin kinnitada, et lumi ja jää on alles ja tänaval endiselt kahesuunaliselt sõita ei saa (üks autodest peab jäähunniku otsa sõitma), kuid keset teed on ca 2 m laiune riba KOHATI asfaldini paljaks kraabitud

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt