Ööloom

Öisest lugemiskombest on ikka üüratuma raske lahti saada.

Aru ma'i saa - Hollandis suutsin end kasvatada nii 10-11 vahel voodisse minema, ent Eestis... oleks justkui täisa ilmvõimatu mõistlikku magamisrežiimi sisse seada. No vot juhtus, et üks öö, kui ma läksin targu õigel ajal magama - nii kümne ajal - läks mul heast paremast keset ööd uni vabšee ära! Et kell pool kolm olid silmad lahti ja und polnd lootagi.. Avastasin, et tegelikult on suur kevad juba käes - juba tunni pärast hakkas vaikselt hahetama.

Egas midagi, sain oma kolm tundi rahumeeli lindude sidi-vidistamise saatel lugeda. Õnnis aeg. :) Ja nagu nõiutult tuli kella 6 ajal kõikse magusam uni peale. Tööle jõudsin enneolematult vara - õigeks ajaks!

Kommentaarid

Kairi Kaarlaid ütles …
Ma läksin eelmisel nädalal hommikul pool viis välja ja seal oli täitsa valge ja linnud laulsid kõrvulukustavalt. Oleks nagu muinasjutumaailma sattunud, inimtegevuse hääli ei olnud, ainult looduse.

Õigel ajal magama minna on tõesti raske. Ma ikka püüan kell 22 voodisse minna, aga see õnnestub väga harva. Kui õnnestub ja kui uni ka tuleb, siis on järgmiseks päevaks hea enesetunne ja rõõmus meel garanteeritud.
rainer ütles …
see et uni ära läheb öösel on see et starost ne radost
elfriide tramm ütles …
rainer -> :D

a mudu, ölomad on ölomad on ölomad :)
a kui neid õigel ajal voodisse ajada, siis võivad neile varahommikud isegi rohkem meeldima hakata. a kui siis jälle korraks ära unustavad, siis venib see pessakobimine jälle mingiks x-kellaajaks.
elfriide tramm ütles …
rdamis 27 kraadi sooja???
ja londinis 21?
kell õhtul? no neil on kell 7. aga ikkagi...
MUHEDIK ütles …
Öödes leidub häid mõtteid:)
A meil on täna täpselt kui Londonis ja Rdamis!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt