Spontaanne

Ilmvõimatu sai teoks - sain broneeringu lennule, mis oli eelmise nädala lõpus välja müüdud. :) Imed sünnivad siiski! Oh, selle peale meenus üks asjakohane luuletus, mille netist leidsin. Autorit ei tea.

Hea on uskuda mõnda väikest imet
ja teada mõnda väikest laulu peast.

Suur ime juhtub õige harva nimelt
ja aariat ei laulda niisama heast peast.

Mis viga väikest salmi ümiseda,
et täiemaks saaks mõni tühi viiv.

Suur ime võib sust mööda tuhiseda,
kuid väikene on ühtepuhku siin.


Ehk et kui püüda pisut selgemalt väljenduda, siis kõlaks see umbes nii, et täna sain kinnituse oma puhkusereisile, mis algab juba pühapäeval. Lendan nädalaks Kreetale. :)

Jaaa, poolteist kuud meeletut, meeleheitlikku ja peamiselt kahtlustest varjutatud otsingut kulmineerus eile õhtul sellega, et leidsin hotelli, millega jäin viimaks rahule!!! See on suur saavutus, kui kogu seda kadalippu arvestada. Ja mingi uskumatu juhuse läbi vabanes pühapäevasele lennule 2 kohta, millest ma ühe kohe ära krabasin. Või õigemini krabas selle ära reisiagent! Aitähhh talle ta enneolematu abivalmiduse, kannatlikkuse ja leplikkuse eest!!!

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Puhkus on ilus asi, puhkus on alati hea asi:) Aint, et praegane Eestimaa on ka ikka väga ilus. Vaatad suu ammuli harakate toimetamisi ja vidukil silmi värvilisi õisi ja....:)


reateade:)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt