Veel üks lilleke minu kapsaaeda

Ma siin mõtlen, et see on ilmne diskrimineerimine – no see, et meil pole seda rõduseadust. No heakene küll, igale ühele aeda ei jagu, aga et siis võiks ju terrass olla, või vähemalt rõdugi, kus oma mulla järele igatsevaid sõrmi rahustamas ja stressi maandamas käia. Potilillemajandust harrastada ja gemüüset kasvatada....

Ja ei saa ju nii, et iiris kasvab ühes potis koos orhideega, vesiroos laiutab vannis koos iseendaga ning toanurgas on liivahunnik, kus õilmitsevad kaktused koos kassidega.. kuigi võiks ju olla. :D :D Jajaah, olen praegu nii suvelainel, et tassiks kõik vähekegi rohelised elukad endale koju ja torkaks kasvama.

Tegelikult. Peaaaegu ju tassisingi - 3 pisikest roosi, 2 värdfuksiat, 1 ee--ee--ee... ühe valge iluduse, 2 poolenisti näritud salatit ja 1 basiiliku. Kasvavad küll. :) Ja üks orhidee viiest tegi ka viimaks paar õit lahti! PS. Täna toon mõned „kapsad“ juurde, kui õnnestub.

A häda on selles, et neid va aknalaudu jääb ju väheks! Kogunisti nii väheks, et isegi töö juures kapi otsas on kaks tassi – ühes salati- ning teises basiilikupott. Mis meenutab, et lõunasöögi paiku lõõbiti sutsuke mu salati teemal – et see igavene roheliste lehekeste söömine on justkui kivi minu kapsaaeda või nii. A sest pole suuremat lugu, peaasi, et kapsaaed ise elab ja õilmitseb. :)

PS. Käisin täna Kristiine aiandis - ja.. oligi nii, nagu teadjamad räägivad - lilled tõesti leivad mooduse koju kaasa tulla. :) Plaanis oli ainult paar peterselli ja paar kõrrekest vms, aga lisaks petersellile, salatile, salveile ja melissile on mul nüüd ka 3 begooniat. Paar pilti ka. :)








Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
ilusad jürjenid!
/noogutab tunnustavalt!

a seesuuret... meliss! mikssa meite meetrisest põõsast ei võttand? a basiilikud?


seenl - loodetavasti ei hakka sa kodus seeni kasvatama :P
MUHEDIK ütles …
No Sa ei saa küll kurta, et Sul aeda pole, täitsa olemas ju:)
Ja ise siis veel kõige suurem lilleke nende õieste keskel. Täitsa paradiis valmis kohe
MUHEDIK ütles …
A tegelt tahtsin öelda, et kuskil ootavad Sind ikka ka pärisaiad:)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt