Maailma parimad leiutised


1. Voodi
2. Vann
3. ...?

See, et leiutiste pingerea kõrgeimatel kohadel on (konkurentsitult!) vann ja voodi , on olnud kõigutamatu tõde juba kümmekond.. kakskümmekond aastat. Nüüd siis viimaks leidsin leiutise, mis on väärt 3. kohta.

Lihtsalt geniaalne, geniaalselt lihtne! Asendamatu, kui sinuga juhtuvad vagunit/liinibussi jagama pisut upsakavõitu ja valjuhäälsed kaasreisijad. Ja kasulik, kui sind ümbritsevad ülemeelikud kolleegid; näiteks sel hetkel, kui sul on korraga paar paanikat lahendada. Rääkimata sellest, kui su magamistoast mürisevad hommikuni mööda lumesahad...

Niisiis, ladies and gentlemen....
[lisandub kujuteldav trummipõrin]




...see leiutis on...

3. KÕRVATROPID!!!

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
/väga kahtlevalt/ No ei tea? Elu kurdina? Minuni peaks ikka küll kogu maailma kisa-kära jõudma:) a vbl pole tõesti kõike nii väga kasulik kuulda? Vaja mõtiskleda...
mrt ütles …
No kurdina ei tahaks vb tõesti elada, aga maailm võiks ikka oluliselt vaiksem paik olla! Ja kindlasti ei tahaks ümbritseva müra tõttu kurdiks jääda või hulluks minna!!!

Mõned näited.
3 tundi liinibussis pole nii ehk naa väga nauditav, aga kui 30-50 inimese peale jagub bussi peale 5-10 läpakat, millest tuleb 5-10 erinevat filmi... ilma kõrvaklappideta, siis on see ikka puhas hullumaja.

Hommikul unise ja peavalusena tööle sõites on kindlasti mõnel vaja oma telefonist (jälle ilma kõrvaklappideta) mussi kuulata või filme vaadata, siis on see ikka suisa sigadus.

Kui kontoris on 10 inimest, kellest 9-l on kõrvaklapid, siis ikka leidub üks, kes tahab oma tümpsu ja möla raadiost kuulata.

Ja taas tõstatan tänavapuhastusautode teema - kas nad tõesti aru ei saa, et elumajast 2 meetri kauguselt mööda sõitmine ei ole ok?! Et lisaks mürale on ka vibratsioon!?! Et ei ole tore keset ööd selle peale üles ärgata, et voodi väriseb?!

Ausalt, mürasaaste on täiesti reaalne nähtus. Selle kohta peaks ka mingeid kvoote ja keeldusid jagama hakkama! Lärm ei ole okei!
elfriide tramm ütles …
mrt, jagan täiesti su seisukohta!

muhedikul ilmselgelt puudub kõrvatroppesoosiva vajaduse kogemus :)
elfriide tramm ütles …
mde, müra kohta ongi normid. päris tõsiselt. ainult et kuidagi peab need tänavad ka lumest puhtaks saama... a sa kaeba kusagile, võibla et nad ei teagi. pealegi püüavad tänavahooldusfirmad vahel oma kulusid üles ajada ning sõidavad selleks 3 korda läbi ühe ja sama tänava. eelmisel aastal tegid meil küla vahel 2 traktorid korraga seda tsirkust - nühkisid üksteise sabas mitu korda läbi küla, sel aastal on oluliselt teistmoodi.
mrt ütles …
Kaevata? Azoo. Aga kuhu?
elfriide tramm ütles …
nomakaitea. linnaosaviletsusse?

plummar - kas see on nagu kõrvatropp :)))
Kairi Kaarlaid ütles …
Mul on silmaklapid! sageli kasutusel!

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt