Tagasivaated, ehk pildikesi.. põ-põhh.. kuskilt nohh

*** Loogika ***
Et kui näituseks on ilma pääl naene nimega Mari Murakas ja temale juhtub eluteele sattuma meesterahvas nimega Juku Juurikas, siis võib ju ka sedaviisi sündida, et nemad ühel hääl pääval kätte võtvad ja paari heitvad. Aga kui nemad juba nõnna kaugele jõudnud on, siis enamikul juhtudest saab Muraka Marikesest hoopiski Mari Juurikas. Jah? Aga, kui siis asjalugu oopiski sedaviisi on, et naine oma liignimest ei loobu mette, vaid võtab omale lisanduseks ka mehe nime, siis kas on võimalik, et sessinase naesterahva uueks nimeks saab Murakas Murakas-Juurikas? Või kogunisti Juku Murakas-Juurikas?! Ei mina arva sugugi sedasi, aga meite väikesel Eestimaal leidub pangaprovvasid, kes just nõnnamoodu tahavad oma tähtsatesse paberitesse kirja panna.

***Kael või asi***
On kord loodud, et iga inimesel siin päikese alla on kael. Mõnel üksikutel on see sirge ja sire nigu luikedel meres, mitte et need luiged väga sirgete kaeltega silma paistaks, aga sedasi juba kord ööldakse. Natuke rohkematel jälle on kangevõitu see va kael - kellel rohkem, kellel vähem. Aga enamikul inimestest on kael hoopiski kurviga - nii vähemalt ütles mulle üits tark tohter. Seevastu allakirjutanu tagasihoidlikul isikul on kael nigu trepp, ikka sellesama tohtrihärra hinnangul! Või noh, trepp koos trepimademega. Mis ep ole inimeseloomale mitte hea. Aga missa teed ära? Käid ikke kondikakkaja juures ja lased tal sõrmenukkidega oma selga ja kaela triikida ning irrrrrmsa raginaga oma treppi lammutada. Änamp ei jaksa isegi kriunuda, aint ägin ja siili moodu turtsatused tulevad kuuldavale.

***Topelt ei kärise***
Kaks torti, kaks kleiti,
kahed kingad ja kaks autovarianti.
Kaks kutset, kaks kohta,
kaks praadi, kaks pidu,
kaks inimest... ja üks abielu.
Sest esimese korraga ei läind miski õnneks.
Olid ikka pulmad, ahh?!

***Kui joosta es jõvva, sis kõnni***
Rekord - 10km läbitud 2 tunni ja 23 minutiga, mis teeb umbestäpselt 15 minutit 1 kilomeetri peale, ja finišisse saabumise ajaks 7 minutit enne väravate sulgemist. Ehk et SEBi selleaastasel sügisjooksul käidud. Peaaegu, et kahekesi - sest tegelane oli selleks hetkeks juba ligi 30 nädalat raske. :)

***Edasivaade***
Kolimiskastid. Need vajavad suuremalt jaolt veel täitmist, hetkel seisavad niisama tühjalt mu magamistoas ja ootavad mu aktiivsusepuhanguid. Vaim on valmis, aga liha on nõder, jaksu ei jagu eriti. Ometigi hing rõkkab sees - uus kodu on niiiiiiiiii lahe! Ja niipalju parem! Juba paari päeva pärast oleme sellega ühel pool.

***

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
p.1 :D :D
p.2 :(
p.3. :)
p.4 pöial püsti
p.5 very good, õnnitlused

Muide, see aasta ongi kahevariandiline, mõni mees tõi koju teise pumba:D ja roosid õitsevad ka teist korda:)
elfriide tramm ütles …
kule prõvva juurik-kangekael, tegelt oli ju 2 jah-sõna kah :)

ja luikede kael on pikk ja nõtke! :) a et see allakirjutanu tagasihoidline on, sellest sain mina alles nüüd kõrges vanuses teada :P
elfriide tramm ütles …
klge, jurmuurikud, kas see siin on miski ammune arhiiv vä?

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt