Nonii

Mähkmevahetuse ajal kõhu punni ajamine, et mähe võimalikult lõdvalt ümber oleks, on juba tükk aega selge. Ja mähkme eest ära hüplemine on kah lemmiktegevus. Aga nüüd on meil majas täitsa rohutirts, hüpleb selili olles ka mujal, ja eilsest hakkas ta seda tõsisemalt arendama - voodi ühest otsast teise jõudmine läks üllatavalt kiirelt. Ja kuna voodis kõhuli keeramine tuleb kergelt abistades ka täitsa hästi välja, siis ma ennustan, et vaid natu-natukene veel ja meie muretud päevad saavadki läbi.

Kommentaarid

elfriide tramm ütles …
kusjuures see muretute päevade lõpp saabub ikkagi ootamatult :). mde, mõelge juba praegu välja, kudias pehmendada oma ülilahedat radikat :).

ja oh seda rõõmu ja jooksmist, kui ta ringi ronima hakkab ja jalad alla saab...

aga mähkmevahetuseks on meil 2 taktikat - kas vaehtame püstiasendis või siis paneme selili ja anname kohe miski uue (või vana) huvitava asja pihku - ninavoolik ja hambapastatuub sobivad ntx hästi :) (neid ju muul ajal ei anta). ja kuna me siiski püüame potile täiesti üle minna, peavad huvitavad asjad ka potilepaneku ajaks valmiks olema, muidu aetakse seal ka kõht punni ja pannakse udusireen hüüdma :)
MUHEDIK ütles …
Inimene kasvab! Kaua Sa ikka ühel kohal seda lage passid, kui terve maailm vajab avastamist:)

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt