Geenid-geenid #2

* Kui käsi saab mustaks (nt toiduga kokku või õues mullaseks), siis sirutatakse see mhh-mhh-itades otsusekindlalt välja ja nõutakse puhtaks tegemist.

* Kui liiv läheb kinga sisse, siis seisab maailma kõige hädalisem laps ühe jala peal ja kutsub abi.

* Liiv ja ka muru on üldse sellised suht kahtlased asjandused - ega (kodust väljaspool) vabatahtlikult sinna peale paljajalu küll ei astu!

* Aegajalt kakutakse lisaks sokkidele jalast/seljast ka need riideesemed, millest oskus ja jõud üle käib. Vahel protestitakse kõvasti (või veel kõvemini!) igasuguse riidessepaneku vastu.

* Magama jäädes tuleb kõvasti-kõvasti mu juustest kinni hoida.

* Kui saaks, siis peseks nõusid! Aga seniks, kuni ei saa, kallab lihtsalt vett ühest topsikust teise. Vahel uputab söögipoolist (nt kikerherneid, porgandeid, lihatükke) oma joogiklaasi, uurib tulemust üht- ja teisipidi (nii klaasis sees kui ka näpu vahel) ja vahel isegi sööb need eksperimendi käigus deformeerunud ollused ära.

* Kui asju mahub kätte rohkem kui üks (enamasti mahub), siis tuleb neid võtta vähemalt kaks või kolm. Vahet pole, kas tegu on kirsstomatite, saabaste või pallidega.

* Igavene jõujuurikas on ta ka - vedas suure paksu lambavillase teki elutoast magamistuppa. Ja kastekannu üritab ka ise tarida.

Kommentaarid

MUHEDIK ütles …
Ei tea, kus need geenid pesitsevad? Aga olemas on nad küll :D

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt