Laps

Täna istus voodi serva peal, põrgatas end üles alla ja tegi "la-la-la-dida-didaa-laalaa". Eile ronis kolimiskasti ning üritas sinna pesa teha. Ja hüppas toolilt kõhuli diivani peale nagu sukelduks. üks päev ladus taldrikus juustukuubikud torniks. Peenrast käib üle päeva basiilikut mugimas - rebib lehe, topib selle suhu ja küünitab kohe järgmise järele. Ja siis jälle, ja siis uuesti - seni, kuni suu on paksult haljasmassi täis. Seda siis mälub, kuni viimaks välja sülitab. Ahjah ja oliive serveerib pisipiiga endale sedasi, nagu me omal ajal vaarikaid sõime - näpuotstest. :)

Hammustab! Hambad tulevad! St hammustab ainult mind, siis kui suures õrnuse- ja valuhoos meelest läheb, et mamma pole söömiseks. A vahel lööb hambad ka diivani või laua serva sisse. Kihvad noh. Need on valusad.

üks päev sai kassilt käpaga sähvata, aga ega kassipaitamise soov seepärast veel rauge, ei-ei. Läheb muudkui välisukse juurde, kolistab võtmetega ja sätib end muudkui minekule, ise kordab (mj)ääu-(mj)ääu. Seda, et seejuures nõutult-nõudlikult otsa vaadatakse ja käest kinni ukse juurde sikutatakse, ei pea vist mainima. PS. Kass elab W-i sõbra juures - sõbra puhkuse ajal käisid "mehed-lapsed" kassi söötmas ja aeda kastmas.

Mamsi ja Papou juures mängisime müürinuka tagant vastastikku peitust. Oh seda kohkumist ja kõkutamist, kilkamist ja lõkerdamist. A ausalt. Igavesti imelik naljasoon on mu Kakukesel.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt