Uudiseid aiarindelt

Ei olegi suurt midagi muud öelda, kui et käisin täna aianduspoes. Ja väntasin koju tasakesi ja nati tiira-taara, sest kaasas oli kaks suurt kotti - ühest turritas välja roos ja teises pungitas mullakott. Käekott ripnes lensku küljes nende kohaliku jalkameeskonna piltidega poekottide kõrval muidugi ka. Daame ju ikkagist!

Nii et küll on hea, et siinsed tavalised poekotid on nii suured ja --- tegusad? Tõhusad?! öhh.. Tugevad! et kannatab jalgrattaga isegi 20 kilo mulda koju vedada.
 
Niisiis kaasa sai taritud köögiviljamuld, renessanss-roos Julia, tundmatu ebajasmiin ja hebe Margret. Sellised naased noh.




(umbes selline)



PS. Pildid on kõik netist google'i otsinguga leitud.

Istutasin nad siis kõik kenasti maha ka ja sättisin nati oma aedviljaaiandust ringi. Senini köögis kohta oodanud basiilik, salvei, till ja meliss - need said kõik köögiaknale rõdukasti. Ja aiast päästsin oma vaese väikse äranäritud (pagana nälkjad!!!) piparmündi ka ära, pistsin ta köögihoovis suurde presentkotti hea mulla sisse. Näis.

Ja ühte rõdukasti panin mulla homseks - likku pandud herneste ootele - juba valmis

Ja arvake, arvake, mis juhtus, kui vannitoast viimaseid kastekannutäisi vett vedasin?! Tibutama hakkas! :)

Ahjah, poes (aiandis?) sai nalja (või kuidas seda nimetadagi) kah - poemees oli naljakalt tõrges. Küll ei tahtnud mulle roosi müüa, sest sel polnud ei silti ega hinda küljes, ebajasmiinil oli hind, aga ta ei teadnud üldse, mis loom see on (sedagi, et ebajasmiin...) ja kui raha maksin, siis kurtis, et ülemus on tööl, aga hakkas juba lõuna ajal sõbranjedega tühja kõhu peale cavat trimpama ja nüüd pole tast mingit tolku! No mis elu see selline on! :D

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt