Arhiiv / September 2010 / London...

... on väsitav. Jah, see on aus ülestunnistus. Ja kuigi mu va

Esimene nädal aega möödus suuresti magamise tähe all; aga seda kuni reedeni. Ning kui nädala esimese nelja päevaga jõudis tekkida rutiin - kella 8.15ks tööle, umbes 5 paiku hotelli, pessu-poodi-sööma, ja siis umbes 10 paiku magama, siis nädala lõpp oli vähe teistsugune: Estonian maffia + shopping + jalad-valusaks-jalutuskäik.

Ehk et. Reedel peale tööd kappasin hotelli, 10 minutiga vahetasin riided, ning seejärel tormasin tagasi bussi/metroojaama - suund sai võetud kesk-Londonile. Läksime siinse Eesti kolleegiga linna teiste eestlastega (kes Talna kontorist siin olid) kokku saama. Rongi vahetus Finchley Roadil -> Green Park -> Piccadilly - miski uimane resto. Palju juttu, väheke aeglane õhtusöök... ja tunniajane reis tagasi hotelli.

Laupäeval plaanisime oma Saksa kolleegiga uuesti Londonisse minna, miskipärast jõudsime taas Green Parkini... jalutasime mööda Picadillyt, keerasime kuskile vasakule... ja jõudsime ootamatult Regent Streetini = üks peamistest shoppingutänavatest. Mnjah... Poode oli vääääga palju, ja kui kõrvaltänavasse (Oxford Street, veel massiivsem poeparaad) keerasime, ilmnes, et neid ketipoode on justkui iga nurga taga. No Starbucks oli iga suurema ristmiku järel, ja sama lugu pea kõigi ülejäänud tuntud poodidega. Järgmine piirkond, kuhu jõudsime, oli Covent Garden, kus väsinuna metroosse vankusime.. ja tagasi "koju" suundusime. Vist 2 metroovahetust, aga kõik see 56 minutit rongis seisime püsti, sest see oli lihtsalt nii puupüsti täis. No ja ei ole, nagu Rotterdamis, et on 2 liini ja igas rongis 3 vagunit (max 3 vagunit). Siinsed on ikka hulga pikemad, mahukamad, aga ka täistuubitumad. Jäkk.... mulle hakkab tunduma

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt