2022

Imede ime, vahepeal on tervelt dekaad mööda läinud. Ja ausalt, näpud on üsna-üsna roostes, aga see kirjutamiskihk, see ikka kripeldab. Proovime. 

Sest et. 

Jutud tahavad rääkimist ja sõprused hoidmist. Uue alguse sai see sellest, et sai üks öö sõbrannaga räägitud ja maailma asju arutades järeldusele jõutud, et selgakukkunud keskiga ja muu argielu ei anna kirjade kirjutamiseks enam hästi mahti. No ei ole need mõtted enam need, mis nad kunagi tudengipõlves olid - suured ja säravad. Aga, kuidagi võiks ju ikka kontaktis püsida. Proovime blogimist.

Ja. Moodsa aja ning eneseedenduse vaimus on see ka "accountability and discipline challenge". Me mõlemad leidsime oma pika ja põhjaliku vilosohveerimise käigus, et oleks ju tore jah jms, aga et niisama lootma jääda, et küll jõuab ja küll tuleb vaim peale etc a la "oh küll ükskord algab aega, mil kõik tööd on viimaks tehtud ja saab kõik juhtumised ära räägitud..." Naah! Me kõik teame, kuidas sellega on. Niisiis. Iga päev, kasvõi 3 lauset, ükskõik kui argine või näiliselt mannetu ja väheütlev see ka poleks. Consistency and connection. Sest et... jutud tahavad rääkimist ja sõprus hoidmist.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Aitäh!

"Kell on juba kolmveerand kakssada"

Loomadest, lootusrikkalt